Germontis
Image default
Gezondheid

Burn-out begeleiding voor een beter welzijn

Een burn-out is een lastige zaak voor degene die het overkomt. Enkele symptomen zijn besluiteloosheid, vermoeidheid of het ervaren van angst- en paniekaanvallen. Wanneer één van jouw werknemers deze symptomen vertoont, is het raadzaam om te kiezen voor goede burn-out begeleiding. Tijdens deze begeleiding wordt de veerkracht van jouw werknemers vergroot. Zo krijgen jouw werknemers in een korte en intensieve tijd de nodige handvaten om zichzelf opnieuw goed te voelen.

De inhoud van goede burn-out begeleiding

Bij MYCS wordt er na een intake met jouw werknemer, onderzocht waarom hij of zij stress en angst ervaart en wat er aan kan worden gedaan. Hierbij is er ook veel aandacht voor preventie van een burn-out. De begeleiding vindt plaats in een intensieve periode van één maand. Tijdens de burn-out begeleiding wordt er gefocust op de zelfkennis van jouw werknemer. Zelfkennis is namelijk cruciaal om je kracht en talent te definiëren, maar is ook van levensbelang om jouw grenzen te bepalen. Zonder deze grenzen raken we namelijk onze identiteit kwijt en worden we overspoeld met uitdagingen en taken die niet voor ons zijn bestemd. Dankzij zelfkennis staat jouw werknemen in zijn of haar krachtige waarheid.

Kies voor begeleiding van een specialist

Heb jij of een van jouw medewerkers last van een burn-out? Neem, of laat de tijd nemen, om te herstellen middels de burn-out begeleiding van MYCS. De gespecialiseerde begeleiding met een persoonlijke en doelgerichte aanpak, leer je hoe je je weer goed kan voelen door middel van zelfkennis. Daarbij heeft integriteit altijd prioriteit bij deze specialist. Wil je meer weten over wat deze begeleiding voor jou, of een van jouw werknemers, kan betekenen? Dan staan de specialisten van MYCS jou graag te woord voor verdere uitleg en informatie. Door de zorgvuldigheid van deze ervaren coaches, ontstaan er nieuwe inzichten op het onderwerp en het probleem.

https://www.mycs.nl/

Gerelateerde artikelen

Een passend hoortoestel kopen

Laat uw rijbewijskeuring uitvoeren bij deze huisarts in Eindhoven

Jouw diƫtist nabij Vlaardingen