Germontis
Image default
Woning en Tuin

De beste Rolluiken op maat

Hiervoor moet u bij de beste Rolluiken Doetinchem zijn. Wij maken rolluiken voor uw bedrijf of huis op maat, en al jaren gespecialiseerd in het monteren en ontwikkelen van rolluiken. Zo zijn al onze rolluiken elektrisch en bedienbaar via app of afstandsbediening. En hebben we ze een veel soorten en maten, en maken we zie ook voor garageboxen en winkels. En hebben we al honderden klanten die u voor zijn geweest, en goed te spreken zijn over ons werkwijze en product. 

De voordelen van rolluiken 

Een rolluiken heb veel voordelen, zo biedt het bescherming tegen de zon en houd het zo de warme dagen. Doordat je veel warmte buiten houd bespaar je energiekosten, doordat je dus je airco minder aanzet. Daarnaast biedt een rolluik ook privacy en voel je thuis fijner. Ook biedt een rolluik veiligheid doordat je raam vanaf de buitenkant niet geopend kan worden of in worden getikt. Zo ben je beter beschermd tegen diefstal omdat voordat inbrekers binnen zijn al veel lawaai hebben gemaakt. En jij of iemand in de buurt allang alert is en zo hulpdiensten kan inschakelen. Daarnaast is het zo dat inbrekers snel in en uit willen en bij een rolluik kan dat niet. Hierdoor zullen inbrekers je huis vrijwel altijd voorbij lopen. Daarnaast kun je door middel van een rolluik je kamer verduisteren, dit helpt mensen die bijvoorbeeld slaapproblemen hebben.  

Reparatie en technische ontwikkelingen

We zijn er ook voor al u reparaties voor kapotte rolluiken, u kunt gewoon contact met ons opnemen en we sturen meteen een monteur. Daarnaast houden we de nieuwste ontwikkelingen voortdurend in de gaten, en proberen we onze nieuwste modellen goed met de tijd mee te laten gaan. Zo hebben we al een app waarmee je het rolluik kunt besturen en zo geen afstandsbediening nodig hebt en ook wat achter de hand hebt mocht u ze vergeten  zijn dicht te doen. Daarnaast is het ook fijn dat mocht u het vergeten zijn je niet door je hele huis moet om ze handmatig te bedienen.