Ga voor kwaliteit met een koffiemachine op het werk


Tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een professionele koffiemachine is onmisbaar voor elke bedrijfskantine. Zeker wanneer u weet dat maar liefst 82 procent van de Nederlanders een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. Daar is een kopje koffie een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan verder.

Welke koffiemachine is het meest geschikt?

Er is zoveel keus in koffiemachines, maar welke sluit nu het beste aan bij uw bedrijf? Goede koffie bevordert creativiteit, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de beste match is? Dit is natuurlijk een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

* Jura
* Rex Royal

* Etna
* Animo
* Faema

Door de grote capaciteit en veelzijdigheid creeert u een echt barista-gevoel, maar dan onder werktijd! Ze zijn geschikt voor veel soorten koffies. Van een romige latte macchiato tot een simpele, sterke espresso. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Rex Royal koffiemachine.

Waar moet een koffiemachine aan voldoen?

Oké, er moet een nieuwe koffiemachine op het werk komen. Wat nu? Er zijn wat dingen waar u misschien niet meteen aan denkt, maar wat wel belangrijk is om rekening mee te houden. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Denk bijvoorbeeld aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Zo weet u zeker dat wanneer u een apparaat aanschaft, dat u een goede keus maakt. Vindt u het toch nog lastig om zo de juiste keuze te maken? Deac helpt u graag bij uw keuze. Zo straalt het bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers voorzien van heerlijke koffie.

Thuis maken we koffie zoals we die zelf willen, maar op het werk moeten veel mensen het doen met waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een mooie en goede koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs ook voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer weten over welk apparaat bij u past? Neem dan hier eens een kijkje: Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/