Kies voor een busreis naar een beurs, musical of sportevenement


U bent een familiedag of ander leuk uitje aan het plannen en denkt erover na om een busreis te kiezen. Schakel dan eens een reis- en touringcarbureau in te schakelen die ervaren is in het organiseren van busreizen zoals Maaskant Busreizen. Met een dergelijke busreis kunt u bijvoorbeeld naar een sportevenement, naar een beurs of een spannende musical. U hoeft nergens meer over na te denken en geniet met volle teugen van een dagtocht en u kunt zelfs een drankje nuttigen; u hoeft namelijk niet meer te rijden. Het hele gezelschap wordt opgehaald en afgezet op een door u gekozen locatie. Naast dat u samen met uw gezelschap geniet van een zorgeloze dag, is het veilige, voordelig én milieubewust.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Een reis- en touringcarbureau doet meer dan het organiseren van comfortabele busreizen. U kunt bij zo’n bedrijf ook een bus huren. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Een reis- en touringcarbureau als Maaskant Busreizen beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Wilt u een dagje ontspannen en niet hoeven na te denken over het vervoer of wie de BOB moet zijn? Kies dan voor een van de busreizen van een ervaren reis- en touringcar specialist als Maaskant Busreizen. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.