Germontis
Image default
Gezondheid

Laat uw rijbewijskeuring uitvoeren bij deze huisarts in Eindhoven

Wilt u een rijbewijskeuring laten uitvoeren in Eindhoven? Kom dan eens langs bij Huisartsenpraktijk Keunen. Zij zorgen voor een professionele en betrouwbare arboarts tijdens de keuring. Bij deze professionals staat een persoonlijke aanpak altijd voorop. Deze specialisten werken dan ook samen met diverse specialisten uit de omgeving, zoals het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis.

Wat dient u mee te nemen naar de rijbewijskeuring?

Verloopt uw rijbewijs op of na uw 75e verjaardag? Dan kunt u uw rijbewijs alleen verlengen als u geslaagd bent voor een medische rijbewijskeuring. CBR adviseert daarom om alvast vier maanden voordat uw rijbewijs afloopt een afspraak te maken bij de huisarts. Veelal wordt een rijbewijskeuring niet door uw eigen arts uitgezocht. Het is echter aan u om te bepalen welke arts de keuring bij u uitvoert. De keuring duurt ongeveer twintig minuten. Voor de rijbewijskeuring dient u diverse zaken mee te brengen, waaronder:

  • Uw geldige rijbewijs;
  • Uw medicijnenlijst;
  • Uw zelf ingevulde verklaring;
  • Uw bril, indien u een bril draagt;
  • Uw bewijs van sterkte, indien u contactlenzen draagt.

Tijdens een rijbewijskeuring bij deze huisartsenpraktijk in Eindhoven wordt er op een aantal punten gelet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse zaken omtrent uw geestelijke en fysieke welzijn. Ook worden uw ogen onderzocht en wordt uw bloeddruk gemeten.

Maak direct een afspraak

Als u geïnteresseerd bent in het laten uitvoeren van een rijbewijskeuring, maak dan direct een afspraak bij deze huisartsenpraktijk in Eindhoven. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend, van 8.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u nog een afspraak maken voor vandaag? Zorg er dan voor dat u vóór 9.30 uur nog een van de assistenten heeft gesproken. Zij zorgen er dan voor dat u misschien al vandaag, en anders de eerst beschikbare dag al terecht kunt voor een rijbewijskeuring bij deze huisartsenpraktijk in Eindhoven.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/