Met de hele familie er even tussenuit? Boek een groepsaccommodatie op de kampeerboerderij!


Een groepsaccommodatie boeken is bij de Aalbertshoeve, kampeerboerderij voor jong en oud, vrijwel altijd mogelijk. Ongeacht de grootte van uw gezelschap! De diverse accommodaties hebben verschillende capaciteiten en bevatten diverse grote en kleine slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Onvergetelijk schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten

Weet u nog hoe het vroeger was als u zelf op schoolkamp ging? Nieuwe dingen ontdekken met leeftijdsgenootjes in een spannende nieuwe omgeving. Gun de nieuwe generatie deze ervaring ook en boek uw volgende schoolkamp bij de Aalbertshoeve. Organiseer daarom uw schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

De kampeerboerderij heeft de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose doorgemaakt. Waar er eerst een paar open veldjes stonden waar u uw tent neer kon zetten, zijn er tegenwoordig luxe accommodaties gebouwd en wordt er flink geïnvesteerd in recreatiemogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor kampeerboerderij De Aalbertshoeve. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!