Springkasteel kopen: neemt u een nieuwe of een tweedehands?


Als u vaak een feestje voor kinderen organiseert, kan het op lange termijn voordeliger zijn om een springkasteel te kopen. Op die manier kunnen uw kinderen op ieder moment genieten van uw eigen speeltoestel. Bij Springrid vindt u een ruim en zeer gevarieerd aanbod, waardoor u altijd een springkasteel koopt die voldoet aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Uniek en veilig springkasteel kopen bij ervaren leverancier

Wilt u allerlei attracties huren waar kinderen zich volledig op kunnen uitleven? Zoekt u een passend toestel waar kinderen lekker op kunnen ravotten? Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

Springkasteel huren: kies voor specialist die waarde hecht aan design

Verras de kinderen met een springkussen en tover een lach op hun gezicht. Denk eens aan het kopen of huren van een springkasteel en laat uw kinderen zich uitleven. Bij Springrid kunt u namelijk een uniek springkasteel huren of kopen waar veel waarde is gehecht aan het design. Ieder springkasteel wordt nauwkeurig vormgegeven en gekeurd door de doelgroep. Een springkussen moet immers over een ‘wauw-effect’ beschikken. Na goedkeuring start de productie van een springkasteel waarna u het kunt huren voor een feestje. Verwacht u veelvuldig gebruik te maken van een springkasteel? Dan is het op den duur voordeliger om er een aan te schaffen. Een springkasteel op maat kopen, doet u het best bij Springrid