Vertrouw het aanleggen van uw buiten of binnen tennisbaan toe aan een specialist


Wilt u een tennisbaan laten aanleggen in uw tuin? Of bent u voorzitter van de plaatselijke tennisvereniging en wilt u een nieuwe baan laten maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een gespecialiseerd bedrijf. Ton de Rooij Tennis is dan dé partner op het gebied van het aanleggen van uw tennisbaan. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

U heeft een loods die leegstaat en wilt er eigenlijk een overdekte tennisbaan in laten aanleggen. Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf dat u hierin kan adviseren. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat het onderhoud van hardcourt banen voor tennis, hockey en atletiek kan doen? Dit is verstandig want door het onderhoud van uw tennisbanen regelmatig te laten doen, verlengt u de levensduur van de baan. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze. Ton de Rooij Tennis maakt uw tennisbaan optimaal schoon!