Waarom de keuze voor Hofkens HIG? U leest hier alles over ons


Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf die alles onder één dak heeft? Hofkens HIG voert al uw schoonmaakwerk uit. Zo heeft u geen zorgen meer over uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Hofkens HIG houdt al uw panden schoon. Voor welke schoonmaakwerkzaamheden u precies bij Hofkens HIG terecht kunt en wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak? Wilt u weten wat u kunt verwachten van onze Allesreinigers? Lees hier alles over in deze blog.

Schoonmaakprogramma op maat

Op zoek naar schoonmaakbedrijf in Tilburg of een schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Wij bieden vooraf een schoonmaakprogramma op. Dit biedt voor zowel u  zekerheid als voor onze medewerkers en komen we nooit voor verrassingen te staan. Weten onze medewerkers precies wat er verwacht wordt en kunnen zij efficiënt aan de slag gaan. Wilt u niet langer vast zitten aan standaard schoonmaakpakketten, maar bent u op zoek naar een klantspecifieke oplossing? Dan is Hofkens HIG de ideale partij voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Diverse omgevingen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG

Zoekt u voor uw bedrijf een schoonmaakbedrijf in Tilburg of een  schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Dan is Hofkens de partij voor u. U wilt natuurlijk zorgeloos uw schoonmaakwerk uitbesteden en hier niet meer verder over nadenken. Onze Allesreinigers trekken er dagelijks op uit voor de schoonmaak van honderden bedrijven verspreid over heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat de diversiteit van ons klantenbestand groot en gevarieerd is. Wij hebben ervaring in verschillende branches voor zowel grote als kleine bedrijven. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaar enorm veel ervaring opgedaan en is geen schoonmaakklus ons te veel.

24/7 Calamiteitenservice van Hofkens HIG

Hofkens HIG biedt als schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch naast alle schoonmaakdiensten ook een 24/7 calamiteitenservice. Dit is handig voor bepaalde noodsituaties. Is uw riolering kapot of heeft u een verstopte riolering? Of heeft u last van wateroverlast na een regenbui? Dan staat de 24/7 calamiteitenservice van Hofkens HIG dag en nacht voor u klaar. 

https://hofkenshig.nl/