Wilt u linnen gordijnen die gratis voor u op maat gemaakt wordt? Lees dan verder


Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Verschillende en uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit 12 verschillende kleuren. Van klassiek wit tot rauw donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die past bij uw interieur.

Gratis voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Ook geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen benadrukt. Ook heeft het voeren van gordijnen een goede isolerende werking.

Linnen gordijnen op maat laten maken

Om er voor te zorgen dat de gordijnen mooi en goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.germontis.nl/