Germontis
Image default
Zakelijk

De mobile inspections app

Niets is voor een ondernemer belangrijker dan de veiligheid van zijn medewerkers. Daarom is het ook erg belangrijk dat er veiligheidsprocedures worden opgesteld en dat deze voor iedere makkelijk te begrijpen zijn. Ook dienen ze snel te raadplegen kunnen zijn door iedere medewerker. Om dit te kunnen bewerkstellen hebben een aantal operators een app ontwikkeld: de mobile inspections app. Deze helpt operators om hun werk makkelijker en leuker te maken. En dat is iets dat we allemaal wel willen toch?

Voordelen van de mobile inspections app

Een app zet je erg gemakkelijk op je telefoon of tablet. Twee apparaten die je makkelijk de hele dag mee kunt nemen, waar je ook naar toe gaat. Een operator beschikt op deze manier dus altijd over alle werkinstructies die hij nodig heeft om zijn werk uit te voeren. Of om de medewerkers te kunnen informeren. De gebruiksvriendelijk app is zo ontwikkeld dat hij door iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Ook als je niet zo handig bent met apps, telefoons of tablets.

 

Alles in één oogopslag

De mobile inspections app kan zo ingericht en aangepast worden dat het volledig op jouw bedrijf is ingesteld. Alle procedures en voorschriften kunnen worden opgenomen en gemakkelijk geraadpleegd worden. In één oogopslag kun je bijvoorbeeld de belangrijkste taken van die dag raadplegen. Dit verbetert de veiligheid, efficiënte en kwaliteit van het werk. Het doel van de app is dan ook om het dagelijkse werk van de operators te vereenvoudigen en sneller te laten verlopen. En daarmee creëer je vanzelf een gelukkig operator. Wie wil dat nou niet?

https://ezfactory.nl/en/mobile-inspections-app/