Germontis
Image default
Gezondheid

Een zorgverzekering met 100% keuzevrijheid; ZorgDirect

Ga je netjes twee keer per jaar naar de tandarts en laat je wel eens een gaatje vullen? Dan is een tandartsverzekering van harte aan te bevelen. Tandartskosten voor volwassenen worden namelijk niet vanuit de basisverzekering vergoed.

Drie tandartsverzekeringen

Kies je voor ZorgDirect dan zijn er drie mogelijke tandartsverzekeringen. Je kunt deze los afsluiten naast de basisverzekering. We lichten de drie pakketten toe. Allereerst geldt voor alle drie dat 75% van in Nederland erkende behandelingen wordt vergoed. Het maakt niet uit naar welke tandarts je gaat en ook techniekkosten zijn gedekt. TandExtra, optie 1, kent een maximum vergoedingsbedrag van €250,00. Bij pakket 2, TandPlus, geldt €500 en als je gaat voor de derde optie TandTop dan wordt maximaal €1000 aan tandartskosten vergoed. Deze bedragen gelden per kalenderjaar.
 

Inclusief orthodontievergoeding voor kinderen

Welk pakket je ook kiest, je kinderen zijn automatisch meeverzekerd totdat ze 18 jaar worden. Erg handig als je zoon of dochter een beugel nodig heeft! Daarnaast ben je ook verzekerd voor spoedeisende mondzorg in het buitenland.

Aanvullen van de basisverzekering

Wil je meer dan alleen een basisverzekering en/of een losse tandartsverzekering? Kies dan voor een aanvullende verzekering. ZorgDirect biedt maar liefst vijf mogelijkheden:

  • -Start voor €5,85 per maand;
  • -Slim voor €7,75 per maand;
  • -Extra voor €8,50 per maand;
  • -Plus voor €19,95 per maand;
  • -Top voor €35,00 per maand. 

Kies zelf je behandelaar

Vrije zorgkeuze is belangrijk, vindt ZorgDirect. Precies daarom hanteert ZorgDirect de zogenoemde restitutiepolis. Bij deze polis maakt het niet uit of de zorgverlener waar jij zorg afneemt een contract heeft met ZorgDirect. Je hebt sowieso recht op een vergoeding. Heb jij meer vertrouwen in het ene ziekenhuis in vergelijking met het andere? Voel jij je prettiger bij de ene fysiotherapeut dan bij de ander? Geen enkel probleem. Jij kiest er zelf voor door wie je je laat behandelen. Dit neemt niet weg dat het ziekenhuis of de fysiotherapeut zich wel aan de geldende kwaliteitseisen moet houden.  

https://www.zorgdirect.nl/