Germontis
Image default
Aanbiedingen

Laat Melis helpen met jouw logistiek

Als je bent zoals de meeste bedrijven, weet je dat logistiek een echte hoofdpijn kan zijn. Er zijn zoveel bewegende delen, en het kan moeilijk zijn om alles georganiseerd en soepel te laten verlopen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Bij Melis zijn we gespecialiseerd in logistiek, als een echt logistiek bedrijf. Wij kunnen alle kleine details voor je regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste kunt. Lees verder voor meer informatie over wat we doen en hoe we je kunnen helpen.

 

Wat we doen

Bij Melis bieden we een breed scala aan logistieke diensten. We kunnen helpen met alles van transport en opslag tot inklaring en orderverwerking. We hebben een team van ervaren professionals die experts zijn op het gebied van logistiek. We gebruiken de nieuwste technologie om je zendingen te volgen en je op de hoogte te houden van hun verblijfplaats. We bieden ook concurrerende prijzen en stemmen onze diensten af op jouw specifieke behoeften.

 

Hoe we je kunnen helpen

Er zijn vele manieren waarop we je kunnen helpen met je logistieke behoeften. Hier zijn slechts enkele voorbeelden:

  • Als je producten overzee verzendt, kunnen wij al het douanepapierwerk voor je verzorgen. Dit bespaart je tijd en moeite, en zorgt ervoor dat je producten zonder vertraging door de douane komen.

  • We kunnen ook je voorraad voor je beheren. We houden je voorraad bij en zorgen ervoor dat je altijd de producten die je nodig hebt bij de hand hebt. Zo voorkom je dure stockouts en blijft je bedrijf soepel draaien.

  • We bieden ook transportdiensten aan. We halen je producten op bij je leveranciers en leveren ze af bij je klanten, waar ook ter wereld. We hebben een vloot vrachtwagens en vliegtuigen tot onze beschikking, zodat we elk formaat zending snel en efficiënt kunnen afhandelen.

 

Zoals je ziet zijn er veel manieren waarop Melis kan helpen met je logistieke behoeften. Als je een partner zoekt die voor alle details kan zorgen, zoek dan niet verder dan ons. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor een gratis offerte.