Germontis
Image default
Gezondheid

Professionele fysiotherapie in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar professionele fysiotherapie in Bergen op Zoom? Bij Fysio Active vindt u gedreven fysiotherapeuten en haptotherapeuten die u graag verder helpen met uw herstel. Er worden geen wachtlijsten gehanteerd. Ook heeft deze fysiotherapiepraktijk contracten met vrijwel alle verzekeraars. U kunt binnen 48 uur terecht voor fysiotherapie op maat bij de praktijk in Bergen op Zoom.

Optimaal functioneren met behulp van een fysiotherapeut

Met behulp van fysiotherapie bij deze deskundige praktijk in Bergen op Zoom worden vrijwel alle lichamelijk stoornissen opgelost. Uw lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit gewrichten. Deze gewrichten zijn omsloten door een kapsel en worden ondersteund door spieren, pezen en banden. Wanneer uw gewrichten niet goed functioneren, biedt een fysiotherapeut de oplossing.

Krijg de zorg die u nodig heeft

Heeft u last van een chronische ziekte of een vervelende pijnklacht? Bij deze specialisten krijgt u de zorg die u nodig heeft. Alle specialisten hebben een BIG-nummer en staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Naast fysiotherapie kunt u bij de praktijk in Bergen op Zoom ook terecht voor:

  • Haptotherapie
  • Neurorevalidatie
  • Oedeemtherapie
  • Ademhalingstherapie

Er wordt gewerkt met de meest recente technieken. De praktijk is klein en modern. Hierbij staat persoonlijk aandacht centraal. Bij het eerste gesprek worden er vragen gesteld om achter de reden van uw klachten te komen. Hierbij wordt er lichamelijk onderzoek uitgevoerd en wordt er een fysiotherapeutische diagnose stellen.

Neem contact op met de praktijk

Deze specialisten bieden de laatste technieken en middelen om u te helpen. Met fysiotherapie bij deze deskundige praktijk in Bergen op Zoom lost u uw pijnklachten op. U vindt ruime behandelkamers en een oefenzaal. De faciliteiten zijn uitgerust met moderne apparatuur. De praktijk beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast is de praktijk gelegen op een centrale locatie, waardoor het makkelijk te bereiken is. Maak een afspraak voor een intakegesprek en los uw klachten op met behulp van deze specialisten.