Germontis
Image default
Winkelen

Top 10 Slimme Deurbellen

In deze dag en leeftijd is technologie een essentiële component in elk huishouden geworden. Slimme deurbellen zijn een van de vele manieren waarop je van technologie gebruik kunt maken om je huis te verbeteren. Ze geven je het gemak om je voorportaal te beheren, zonder de deur uit te gaan. Hier staan de top 10 slimme deurbellen waarmee je je huis gemakkelijk kunt beveiligen en controleren.

Ring Video Deurbel 2

Het topmodel van de slimme deurbellen is de Ring Video Deurbel 2. Het heeft een Wide ange lense, zodat je zelfs mensen die voor je deur staan eenstralen ziet. Je kunt ook interactie hebben met bezoekers, waaronder het communiceren met hen via twee-weg audio. De verlichtingstechnologie is uitstekend en verbetert de videokwaliteit tijdens slechte lichtomstandigheden.

Arlo Audio

Als je alleen op zoek bent naar beveiliging met geluid, dan is de Arlo Audio de perfecte deurbel voor jou. Deze deurbel komt met twee-weg audio, waardoor je kunt praten met je bezoekers zonder de deur open te maken. Het heeft ook een bewegingssensor die je helpt om bewegingen rond je voordeur te detecteren.

August Smarrt Lock Pro

De August Smart Lock Pro is de perfecte deurbel als je op zoek bent naar extra veiligheid. Het komt met een slot dat op je deur bevestigd wordt. Het slot past op 90 procent van de bestaande europese sloten en werkt met Bluetooth. Je kunt mensen toegang geven tot je huis. Je kunt ook je deur op afstand openen of vergrendelen met je smartphone.

Chamberlain MyQ Deurbel

De Chamberlain MyQ Deurbel biedt alle eigenschappen van andere slimme deurbellen, zoals twee-weg audio. Het heeft echter ook een extra functie: een sensor die bewegingen detecteert binnen een 5-meter radius van de deurbel. Het heeft ook een LED-verlichting met een aanpasbare kleurtemperatuur.

SkyBell HD Slimme Deurbel

De SkyBell HD Slimme Deurbel combineert video, audio, en bewegingssensoren in een klein pakketje. Het heeft een breed kijkhoek van 180 graden zodat je alles voor je deur kunt zien. Het heeft ook een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers.

Netatmo Slimme Deurbel

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel die je kunt bedienen met je smartphone, dan is de Netatmo Slimme Deurbel perfect voor jou. Het werkt met de Netatmo-app waarmee je je deurbel op afstand kunt bedienen. Het heeft een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers.

Zmodo Greet Deurbel

De Zmodo Greet Deurbel heeft dezelfde functies als de andere slimmme deurbellen. Het heeft een breed kijkhoek van 160 graden zodat je alles voor je deur kunt zien. Het heeft ook een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers.

Swann Wi-Fi Slimme Deurbel

De Swann Wi-Fi Slimme Deurbel is de perfecte deurbel als je op zoek bent naar een stijlvolle en interessante deurbel. Het heeft een breed kijkhoek van 180 graden zodat je alles voor je deur kunt zien. Het heeft ook een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers.

RemoBell S Slimme Deurbel

De RemoBell S Slimme Deurbel is een slanke deurbel met een exacte bewegingsdetectie. Het heeft een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers. Voor extra gemak kun je zelfs het slot op afstand openen of vergrendelen met je smartphone.

Lifx Slimme Deurbel

De Lifx Slimme Deurbel heeft een breed kijkhoek van 180 graden zodat je alles voor je deur kunt zien. Het heeft ook een twee-weg audio-communicatie waarmee je kunt praten met je bezoekers. Het heeft ook een LED-verlichting met een aanpasbare kleurtemperatuur.

Conclusie

Het kiezen van de juiste slimme deurbel voor je huis kan het verschil maken tussen een goede beveiligingssysteem of een slechte. Er is een breed scala aan opties op de markt die elk helpt om je huis veiliger te maken. Bezoek interiorchick.nl voor meer informatie over de Top 10 Slimme Deurbellen.