Germontis
Image default
Winkelen

Waarom het zo goed is op led panelen te hebben

LED panelen kan je op heel veel verschillende plekken tegen komen. Je kan het bijvoorbeeld tegenkomen op scholen, in winkels, in ziekenhuizen, in de supermarkt, in de apotheek, op kantoren en nog op veel meer plekken. Dit zijn dus al heel veel plekken waar je ze tegen kan komen. Ze worden op zoveel plekken gebruikt omdat ze zo veel voordelen hebben. Het wordt vaak gebruikt op plekken waar je veel verlichting nodig hebt. Als je veel verlichting gebruikt verbruik je natuurlijk ook veel energie. Maar als je veel LED panelen hebt, dan wordt er veel minder verbruikt. Dit komt doordat ze veel energiezuiniger zijn. Er zijn nog veel redenen waarom ze zo goed zijn

Waarom Zijn LED panelen zo goed?

Er zijn heel veel redenen waarom LED panelen zo goed zijn. Als je een systeemplafond hebt, dan komt dat heel goed uit. Ze passen namelijk precies in een systeemplafond. Ze worden geleverd in de maten die je nodig hebt in je systeemplafond. Je hoeft dus niet veel moeite te doen als je het wilt installeren. LED panelen gaan ook heel erg lang mee. Dit bespaart je heel veel kosten. Je hoeft niet meer steeds je lampen te vervangen als je het gebruikt. Het gaat namelijk veel langer mee dan andere soort verlichting. Je hebt ongeveer 40.000 branduren. Dit is bijvoorbeeld veel meer dan de 12.000 branduren van TL verlichting. TL verlichting flikkert ook vaak. Er zijn heel veel mensen die daar last van hebben. Als je de LED panelen gaat gebruiken zul je er geen last meer van hebben. Ze zijn namelijk helemaal flikkervrij. Je zult er dus geen last meer van hebben. De plekken waarop LED panelen gebruikt worden is vaak veel licht nodig. Als je de panelen Gebruikt kan je heel veel energie besparen. Daarom is het zo handig om het te gebruiken.

Verschillende soorten 

Er zijn veel verschillende soorten LED panelen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten. Je hebt 30×30, 30×60, 60,60, 62×62, 30×120 en 60×120. Deze formaten passen allemaal in systeemplafond. Je hoeft dus niet veel moeite te doen om ze te installeren. Je kan ze er gewoon heel makkelijk in plaatsen, omdat het precies past. De verlichting is er ook in verschillende kleuren wit. Niet op elke plek wordt dezelfde kleur wit gebruikt. In een ziekenhuis moet er bijvoorbeeld veel licht zijn. Daar wordt dan ook een sterkere lichtsterkte gebruikt dan in een.