Germontis
Image default
Aanbiedingen

Aan het werk binnen de technische sector? Dit is wat je moet doen!

Als jij onlangs een opleiding binnen de technische sector hebt afgerond of hier nog volop mee bezig bent, is het goed dat je bij dit blog terecht bent gekomen. De stap die je misschien al gezet hebt of die hoe dan ook nog gaat komen is de stap om daadwerkelijk werkzaam te zijn binnen deze sector. Het vinden van een baan klinkt misschien makkelijker dan het is, want in de praktijk moet je rekening houden met heel veel zaken en bovenal moet je bepaalde dingen leren. Om je in die zin vooral wat op weg te helpen, hebben we dit blog voor je geschreven. Lees vooral snel verder als jij dus aan het werk wilt binnen de technische sector!

Een passend CV

Als je al een keertje ergens gesolliciteerd hebt, heb je vast al te maken gehad met het creëren van een passend CV. In een CV vindt de persoon die het gesprek met je aangaat en je sollicitatie beoordeelt, een boel informatie over jezelf en over je werkervaring.

Het is een must dat dit document up to date is en ervoor zorgt dat jij er als persoon uitspringt ten opzichte van de rest van de sollicitanten. Zorg daarom voor een correct CV met een goede foto en de juiste toelichten en vermeldingen!

Technische vacatures bij T-Pion

Als je graag een manier zoekt waarop vrijwel alles uit handen wordt genomen en je dus begeleid wordt in een waardevol traject richting die ene felbegeerde baan, is het goed om eens een kijkje te nemen bij T-Pion. T-Pion biedt een aantal mooie, technische vacatures die best eens aan zouden kunnen sluiten bij jou als persoon, maar ook bij jouw wensen. Neem zeker een kijkje op hun website en trek aan de bel als er vragen of onduidelijkheden ontstaan! 

 

https://www.t-pion.nl/