Germontis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Afdichten en kitten met hittebestendige kit

Bij TechnischeProdukten kunt u van alles vinden op het gebied van lijmen, afdichten, reinigen, smeren en ontvetten. Zo heeft dit bedrijf een groot aanbod van hittebestendige kit, MS polymeerkit, 2 componenten lijm en siliconenkit. Als het gaat om hoge temperaturen kunt u TechnischeProdukten.nl terecht voor hittebestendige siliconekit, kachelkit en Fire Sealant.  Verder kunt u in het assortiment brandwerende siliconen vinden.

Hittebestendige siliconenkit van Technischeprodukten.nl

De hittebestendige siliconenkit van Technischeprodukten.nl is verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart. Deze kit is hittebestendig tot 300° wat deze zeer geschikt maakt voor het afkitten rond onder andere ovens, kachels, fornuizen en kookplaten. De kit blijft flexibel zodat het bij temperatuurverschillen mee kan bewegen. De kit wordt geleverd in een Pressure Pack met een nozzle erop.

Omdat de hittebestendige siliconenkit goed hecht op glas, emaille, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen is deze geschikt voor het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten.

Kachelkit

Naast hittebestendige kit vindt u bij Technische Produkten de kachelkit van Fire Sealant. Deze kachelkit is bestand tot 1200 graden en is te gebruiken voor het dichten van naden in kachels, openhaarden en ovens. Ons advies is om na het uitharden van de kachelkit de omgeving eerst voorzichtig op te warmen. Zo voorkomt u blaasvorming.

Fire Sealant voor Kachels en haarden

De Fire Sealant van Den Braven is een pastavormig product dat temperatuurbestendig is tot 1200 graden. Dit product is speciaal voor het afdichten van naden en aansluitvoegen in kachels, openhaarden en ovens. Ook voor het verlijmen en voegen van vuurvaste stenen is de Fire Sealant geschikt.

Brandwerende siliconen

Fire Protect Silicone is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende silicone kit. Deze kit is bedoeld voor het brandwerend afdichten als aansluit- en dilatatievoegen een zekere brandwering moeten bezitten en het verspreiden van vuur, rook of giftige dampen moeten tegengaan. 

De webshop van Technische produkten

Op de webshop van Technische Produkten kunt u altijd eenvoudig uw bestellingen plaatsen en afrekenen binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen twee werkdagen geleverd. Artikelen die op voorraad staan in ons centrale magazijn en die voor 16:00 uur besteld zijn, ontvangt u zelfs de volgende dag al!