Germontis
Image default
Woning en Tuin

Badkamermeubelen van casabath betekent exclusiviteit

Aan jou dus om te bekijken welke stijl je prefereert en je budget te bepalen. Een verstandige keuze? Sowieso de badkamermeubelen van Casabath. Bij Camee wordt dit topmerk exclusief verdeeld en ontdek je de prachtige collectie aan badkamermeubelen. Casabath is dus exclusief, betaalbaar en gaat jaren mee. Waarom zou je niet gaan kijken?

Casabath badkamermeubelen: exclusief verkrijgbaar bij Camee

Casabath mag dan misschien geen ronkende naam zijn, dat maakt het juist leuk toch? Kies je voor dit merk dat exclusief verkrijgbaar is bij Camee, dan kies je voor badkamermeubelen van een kleinschalige Italiaanse fabrikant. Je loopt dus niet het risico van je gekozen badkamermeubel overal te zien opduiken, want de productie is beperkt. Dit zorgt ervoor dat je over een exclusief badkamermeubel beschikt, dat je nergens anders zult vinden.

Bovendien staat de Italiaanse fabrikant garant voor kwaliteit en een stevige garantie. Doe daar nog de uitmuntende service en perfecte plaatsing van Camee bovenop en je weet dat je helemaal niet meer hoeft te twijfelen.

Strakke en minimalistische badkamermeubelen

Wie voor de badkamermeubels van Casabath valt? Ben je voor minimalistisch en strakke lijnen, dan zal de collectie zeker in de smaak vallen. Bij deze Italiaanse fabrikant laten ze de franjes achterwege en gaan ze resoluut voor strakke lijnen en voert wit de boventoon. Ben je meer voor klassiek, retro of bombastisch, dan heeft de Casabath collectie waarschijnlijk minder charmes voor je. Weet wel dat alle meubels in hun eigen atelier gemaakt worden door rasechte vakmensen met een passie voor badkamers. Kies je voor Casabath, dan kies je voor vakmanschap. Logisch dus dat ze bij Camee onmiddellijk een match voelden met het merk. Ook daar bots je op gepassioneerde stielmannen.

Geen vaste sets badkamermeubelen

Een ander groot voordeel van de badkamermeubelen van Casabath? De prijs-kwaliteitsverhouding is uitmuntend. Je krijgt heel veel badkamermeubel voor je budget. Bovendien kun je ook spelen met de samenstelling van de badkamermeubelen. Er zijn geen vaste sets, waardoor je je badkamer helemaal naar jouw wens kunt vormgeven. 

Ga de badkamermeubelen ontdekken bij Camee

Meer weten over de prachtige meubels van deze Italiaanse fabrikant? Begeef je naar de showroom van Camee en laat je charmeren door de vloeiende lijnen en het design. Kies voor exclusieve badkamermeubelen die geen aanslag vormen op je portefeuille.

 

https://www.camee.be/nl/blog/interieurtrends/casabath-italiaanse-badkamermeubelen-met-flair/