Germontis
Image default
Aanbiedingen

De modetrends voor mannen in 2021

De modewereld staat nooit stil en het jaar 2021 is daar geen uitzondering in. Nieuwe trends duiken altijd op terwijl de oude vervagen. Het is verbazingwekkend dat een stijl die decennia geleden grotendeels als verouderd werd beschouwd, nog steeds door mannen wordt gedragen, maar veel van de nieuwe stijlen zijn nog steeds even populair als jaren geleden. Hier is een overzicht van enkele van de trends die dit seizoen indruk lijken te maken.

Leather

Leer. Het is terug van weg geweest in de mannelijke kledingkast, maar dit jaar mag het weer. Een stoere lederen (winter)jas, een strakke leren broek en leren boots zijn één van de modetrends van 2021. In het begin zal het misschien wat onwennig aanvoelen maar wanneer je het eenmaal gewend bent, wil je niets anders meer!

Zwart

“Men in black are back”. Zwart is in 2021 een serieuze modetrend. Een zwart pak, met een wit shirt en zwarte lakschoenen voor bijvoorbeeld op je werk zijn een garantie voor succes. Let er wel op dat niet iedereen zwart kan dragen. Bij mannen met een lichtblonde haarkleur kan zwart veel te hard staan. Je kan dan beter kiezen voor de kleur donkergrijs of donkerblauw.

Boots

Deze modetrend is seizoensgebonden, maar zeker niet onbelangrijk. Voor de mannen zijn boots in de herfst en de winter niet meer weg te denken. Het liefst zonder veters en lekker glanzen, zodat de boots goed opvallen. Je moet altijd rekening houden met het feit de je schoenen bij jouw outfit moeten matchen. Het is dus aan te raden om met deze gedachte in het achterhoofd daar goed op te letten! Zwart is vaak een veilige kleur en zeker een kleur die in het straatbeeld is te vinden. Heb je liever een sneaker of een nette schoen? Dat kan natuurlijk ook, maar zorg er dan voor dat je het redelijk simpel houdt. Hoe simpeler hoe beter.

Nummerzestien.eu

Geïnteresseerd in één van deze nieuwe modetrends over herenkleding? Nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.nummerzestien.eu/