Germontis
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandeling waarbij een cryolipolyse apparaat vetcellen laat bevriezen. Het resultaat van deze behandeling is een prachtig figuur dat strak is en een gelijkmatigere verdeling van vetcellen heeft. Ondanks dat deze behandeling relatief nieuw is, zijn de ervaringen zo positief dat het steeds populairder wordt. Ben jij benieuwd waarom deze innovatieve behandeling zo effectief is? Ontdek het in deze blog!

 

Veilige methode

Cryolipolyse is een veilige methode. De vetcellen die de bovenste laag vormen, worden namelijk enkel afgekoeld naar 4 graden. Hierdoor gaat jouw lichaam zelf deze cellen afbreken en afvoeren. De vetcellen zelf worden dus niet door de behandeling direct kapot gemaakt maar door het lichaam zelf. Het effect is dus voor een groot deel lichaamseigen en natuurlijk. Deze afbraak wordt gedaan door witte bloedcellen. Hierna worden via de lever en het lymfesysteem afgevoerd. Omdat de temperatuur en het effect sterk wordt gereguleerd en in de gaten gehouden, is de veiligheid gegarandeerd. Dit maakt de drempel om deze behandeling te ondergaan een stuk lager.

 

Figuurcorrectie op specifieke plaatsen

Omdat cryolipolyse toegepast kan worden op specifieke plekken, kan het figuur op bepaalde plekken gecorrigeerd worden. Zo kan bijvoorbeeld alleen gekozen worden voor het verminderen van vetcellen rondom de taille of bij de benen. Dit is een uitkomst voor personen met een onregelmatige vetverdeling.

 

Geen heftige ingreep

Liposuctie, een operatie waarbij vet wordt weggehaald is vaak de ingreep waar de meesten aan denken als het gaat om plaatselijk vet weg halen. Deze ingreep is echter een behandeling die gepaard gaat met een echte operatie, verdoving en een soms pijnlijke nasleep. Dit kost extra tijd en kan beangstigend zijn wanneer operaties en ingrepen voor jou een grote barrière vormen. Deze nasleep en risico’s zijn gelukkig niet het geval bij cryolipolyse. Daarom is dit een laagdrempelige en veiligere optie. De kans op bijeffecten of risico’s is kleiner zonder dat dit afbreuk doet op het resultaat!

 

Ben jij nu ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn als het gaat om cryolipolyse behandelingen? Wil jij ook weten welk en hoe jij een cryolipolyse apparaat kan inzetten in jouw huidverzorging kliniek of schoonheidssalon? Ontdek alle mogelijkheden bij Laservision!

 

https://www.laservision.nl/laserapparatuur/