Germontis
Image default
Vervoer en transport

Voordelig goederen importeren

Verkoopt jouw bedrijf goederen die vanuit het buitenland moeten worden geïmporteerd? Dan is de kans groot dat je gebruik maakt van zeecontainer transport. Veel goederen moeten namelijk over zee, spoor of weg worden geïmporteerd. Het nadeel van dit soort transport kan zijn dat de kosten flink kunnen oplopen. Veel bedrijven hebben namelijk niet voldoende goederen om zo’n grote zeecontainer helemaal te vullen. Hierdoor worden de kosten hoger. Er is hier echter een oplossing voor, namelijk zeecontainer transport via The Freight Hero. Wat zij namelijk doen, is de kosten zo laag mogelijk voor je houden. Ook bij lage volumes aan goederen.

 

Voordelen van The Freight Hero

Wat dit bedrijf doet, is dat ze altijd de transportkosten vergelijken om zo tot de voordeligste optie voor jouw bedrijf en goederen te vinden. Je deelt een container met andere bedrijven, waardoor de kosten laag blijven. Bovendien is de verzending sneller doordat je de container deelt, omdat er sneller plek vrij is. De containers kunnen zowel per boot als per trein en vrachtwagen worden vervoerd.

 

Gespecialiseerd in haven Rotterdam

The Freight Hero is gespecialiseerd in container transport van en naar de haven van Rotterdam. Zij adviseren je dan ook maar al te graag in de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je kunt hier echter ook terecht voor andere havens, waaronder Antwerpen of Hamburg. Door het vergelijken van verschillende aanbieders kunnen zij je de voordeligste prijs bieden. Het gehele proces wordt uit handen genomen, waardoor je meer tijd over hebt die je weer in je bedrijf kunt steken.