Germontis
Image default
Vervoer en transport

Internationaal vervoer is zo geregeld

Indien u internationaal vervoer nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Onze organisatie zorgt en voor dat uw goede internationaal vervoer in een mum van tijd geregeld is. Door ons kunnen uw goederen ingeklaard worden bij de douane en verzorgen wij de invoer en uitvoerdocumenten. Wanneer u met ons in zee gaat weet u zeker dat het goed zit tijdens het internationaal vervoer van uw goederen.

Transport & diensten over het internationaal vervoer

Wij hebben het juiste vervoermiddel, waarmee we goederen op een juiste en geschikte manier vervoeren. Wij hebben grote vrachtwagens voor grote verzendingen en koeltransport voor als iets gekoeld getransporteerd moet worden. Onze organisatie staat erom bekend betrouwbare diensten aan klanten te leveren voor het internationaal vervoer. Bij ons hoeft u niet te lang te wachten, omdat uw goederen op de afgesproken datum en tijdstip bij u worden afgeleverd. Om op de hoogte te blijven waar de goederen zich bevinden op elk gewenst tijdstip van de dag, bestaat de mogelijkheid dit te volgen via het online tracking systeem.

Informatie en contact over het internationaal vervoer

Indien u internationaal vervoer nodig heeft voor het transporteren van u goederen; groot en klein, kunt u in contact treden met ons. U kunt altijd informeren wat de kosten voor het internationaal vervoeren zullen zijn. U mag via ons offerte formulier een vrijblijvende offerte opvragen. Vult u alles zo correct mogelijk in, zodat we de juiste berekening voor u kunnen maken. Indien u ons persoonlijk zou willen spreken over uw opdracht, kunt u ons gerust telefonisch contacten. Ook bestaat de mogelijkheid dat u ons een e-mail stuurt, waar u binnen 24 uur antwoord op krijgt. Uw internationaal vervoer kunt u gerust overlaten aan ons, omdat we precies weten hoe het moet ! uw goederen worden op een zeer professionele manier vervoerd, waardoor er geen beschadigingen optreden.