Germontis
Image default
Beauty en verzorging

Kom langs bij schoonheidssalon in Enschede

Wil je graag een goede behandeling bij een goede schoonheidssalon in Enschede? Maak in dat geval een afspraak bij onze salon. We zijn een schoonheidssalon die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en in professionele voetbehandelingen. Zo bieden we bijvoorbeeld een heerlijke massage aan voor je gezicht, maar ook voor je voeten. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo nu en dan eens even goed ontspannen. Voornamelijk in tijden wanneer je het erg druk hebt met van alles en nog wat, is het een goed plan om een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon in Enschede. Wanneer je namelijk een bezoek bij ons brengt weet je zeker dat je ontspannen de deur uit zal lopen. Daarnaast geniet je ook nog eens van een behandeling met fysiek resultaat. Je zal namelijk gaan stralen als nooit te voren.

Voetbehandeling

Het is hier boven al genoemd, maar onze schoonheidssalon in Enschede biedt dus ook voetbehandelingen aan. De meeste mensen zijn al gauw geneigd om hun voeten te verwaarlozen. ‘Het zijn maar voeten’, is iets wat veel mensen zeggen. Maar niks is minder waar. Ga maar eens na, je voeten brengen je namelijk naar allerlei verschillende plekken. Zonder je voeten is het een stuk lastiger om van de ene naar de andere plek te gaan. Bij onze schoonheidssalon in Enschede vinden we het dus erg belangrijk dat je voeten goed verzorgd worden. Dit doen we met behulp van een heerlijke pedicure waar je voeten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar onze schoonheidssalon in Enschede? Wil je graag een afspraak maken voor een gezichts- of voetbehandeling? Neem in dat geval gerust contact op met onze schoonheidssalon in Enschede. Dit kan je doen door te bellen of door het contactformulier op onze site in te vullen.