Germontis
Image default
Horeca

De winter is hier, maar de zomer komt

Ooit wordt het weer mooi weer en dat betekent dus zwemmen, zonnige tuintjes maar ook BBQ in Deventer! Lekker barbecueën in eigen tuin, wat is er fijner dan dat? U bent licht verbrand door de zon, de kinderen rennen door de sproeier geïnstalleerd op het grasveld van uw tuin, uw vrouw zit lekker aan de witte wijn en u grilt het heerlijkste vlees terwijl de hitte van de bbq u op de huid straalt. De heerlijke geur van BBQ Deventer verspreidt zich tussen de rijtjeshuizen en de bijbehorende tuinen en er gaat maar een ding door uw hoofd: Vlees.

Een grote keuze aan vlees

Bij ons bestelt u makkelijk een volledig BBQ Deventer pakket met het lekkerste vlees en gerechten. Alles van braadworstjes tot grill worstjes tot sappige steaks of lekkere gemarineerde kippenvleugels en uiteraard mogen de sate stokjes en de speklapjes niet missen. Uiteraard zijn er geen vegetarische pakketten, want zeg nou zelf, dat hoort niet bij een bbq. Heeft u een voorkeur voor bijvoorbeeld rundvlees of wellicht bent u een liefhebber van kip? Dan kiest u het daar bij behorende pakket uit ons BBQ assortiment Deventer.

En er hoort iets bij natuurlijk

Bij onze BBQ Deventer pakketten horen natuurlijk ook de bijgerechten. Heeft u behoefte aan een frisse salade naast al dat vlees, bijvoorbeeld de vertrouwde huzarensalade dan bent u ook hier aan het goede adres voor uw BBQ in Deventer. Wij bieden de lekkerste en uitgebreidste selectie van gerechten aan om uw BBQ tot een gegarandeerd smakelijk succes te laten verlopen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt en bijgeschaafd tot kleine culinaire perfecties. Bij uw bbq kan een assortiment van gerechten niet missen want zegt u nou zelf, even wat variatie tussen de schotels vlees is natuurlijk niet verkeerd en uw gasten zullen er ongetwijfeld uitgebreid van genieten.