Germontis
Image default
Architectuur

Directieketen

Een dynamische omgeving

Als bouwondernemer is het belangrijk om goed zicht te houden op de uitvoering van de bouwwerkzaamheden die jouw bedrijf uitvoert. De bouwwereld is een dynamische omgeving, waarin je altijd snel moet kunnen ingrijpen als een project niet zo verloopt als gepland. Door een mobiele en comfortabele directiekeet te kopen zit je als aannemer altijd dicht op een bouwproject en kun je als projectleider ingrijpen en bijsturen als dat nodig is. Een directiekeet kopen is dan ook verstandig, zeker als je als bedrijfseigenaar regelmatig op de bouwplaats wilt zijn om de voortgang van een bouwklus van dichtbij te kunnen volgen.

Kopen is voordeliger en flexibeler dan huren

De aankoop van een eigen directiekeet is, als je een eigen bouwbedrijf of klussenbedrijf hebt, op termijn voordeliger dan het huren van een keet. Dat is wellicht het grootste voordeel van de aanschaf van een eigen directiekeet. Een directiekeet kopen maakt je ook flexibel: als een project uitloopt of juist sneller klaar is dan verwacht, kun je hier soepel op inspringen als je niet aan een huurcontract vastzit. Je verplaatst de keet wanneer de klus is afgerond en zit niet vast aan de afspraken die je met een verhuurder hebt gemaakt. Wat de huidige generatie bouwketen nog flexibeler maakt, is het feit dat je jouw keet eventueel kunt uitbreiden met extra kantoorunits, mocht dit nodig blijken te zijn. Pakt een bouwproject groter uit dan aanvankelijk ingeschat, dan kun je daar als aannemer dus snel en efficiënt op inspelen en de directiekeet vergroten

Een multifunctioneel kantoor

Het kopen van een eigen directiekeet heeft als een van de grootste pluspunten, dat je deze ruimte voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Niet alleen kun je het bouwproject van dichtbij volgen en managen, ook kan de directie-unit ingezet worden als vergaderruimte, opslagplek voor gereedschappen, schaftkeet en voor de vrijdagse borrel met jouw collega’s. Zo houd je de lijntjes top-down lekker kort en zorg je voor een betere werksfeer!