Germontis
Image default
Bedrijven

Een naadloze PU gietvloer in de badkamer

Het voordeel van een PU gietvloer in de badkamer is dat u de vloer in de gehele ruimte naadloos kunt aanbrengen. De uitstraling van de badkamer wordt zo subliem en bovendien profiteert u van uiteenlopende voordelen. Een PU gietvloeren badkamer is slijtvast en uitermate geschikt bij intensief gebruik, zonder dat er beschadigingen optreden. Een gietvloer is bovendien onderhoudsvriendelijk, doordat vuil zich niet in naden of kieren kan ophopen. Doordat dit type vloer eveneens waterdicht is, hoeft u zich geen zorgen te maken over waterschade. Vocht kan simpelweg niet door naden binnendringen in onderliggende lagen van uw vloer, waardoor deze niet beschadigd raken.

Eenvoudig schoonhouden van badkamer

Doordat uw vloer niet langer over naden beschikt, zult u bemerken dat het een stuk eenvoudiger wordt om uw badkamer schoon te houden. Met een stofzuiger neemt u al het stof eenvoudig weg, waarna u er met een dweil snel overheen kunt. Ook hierbij geldt dat uw dweil niet blijft steken achter naden en enkel het vuil hiernaartoe verplaatst. Uw PU gietvloer in de badkamer blijft heel en is gemakkelijk schoon te houden. De uitstraling van uw badkamer blijft zo verzorgd en fris. U heeft zeker profijt van het aanbrengen van een naadloze PU gietvloer in de badkamer.

Zelfstandig aanbrengen van gietvloer

Het aanbrengen van een gietvloer in de badkamer hoeft u niet eens aan deskundige professionals over te laten. Bij Decochip krijgt u volledige uitleg over hoe u zelfstandig een dergelijke vloer aanlegt. Op basis van de producten die u heeft aangeschaft, kunt u bij deze specialist een gratis workshop volgen. Na afloop kunt u direct zelf aan de slag in de badkamer om een mooie, strakke en vooral naadloze gietvloer aan te leggen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, die elk op een eigen wijze kunnen worden aangelegd. Afhankelijk van uw voorkeur draagt u zo zelf bij aan het design van uw nieuwe badkamer.