Germontis
Image default
Aanbiedingen

Gezellig samen op pad met de duofiets

Er zijn verschillend duofietsen verkrijgbaar. Dit is natuurlijk heel fijn als alleen fietsen niet meer lukt. Daarbij is samen fietsen veel gezelliger! Huka is een fietsenproducent die gespecialiseerd is in aangepaste fietsen. Zij hebben drie soorten duofietsen in hun assortiment. Ben je benieuwd naar de soorten fietsen? Lees dan snel verder! 

 

Duofiets Orthros

De duofiets Orthros is dé welbekende tweepersoons fiets. De hoofdbestuurder en passagier zitten naast elkaar, dus aan gezelligheid geen gebrek. De passagier kan bij deze 2 persoons fiets vrij om zich heen kijken, terwijl de hoofdbestuurder het overzicht houdt en de 2 persoons fiets bestuurt. Ook is het mogelijk om de passagier mee te laten fietsen. De Duofiets Orthros maakt het mogelijk om de passagier mee te laten trappen of niet. Voor nog meer fietscomfort en de juiste instellingen is het stuur in hoogte en hoek verstelbaar. Tevens is de passagiersstoel standaard voorzien van een draaibare stoel om nog gemakkelijker op- en af te stappen. 

 

2 persoons fiets: Tandem Copilot & Copilot 3

Een voorwaarde voor een ultiem fietsplezier is dat je je samen veilig voelt op de fiets en kan genieten van de omgeving. Een mooi alternatief voor de duofiets is de tandem Copilot. De tandem Copilot is met name interessant doordat je achter elkaar zit en daardoor ook fietstochten kan maken op de smalle wegen. Op deze 2 persoons fiets zit de passagier voorop en de hoofdbestuurder achterop. Zo heeft de hoofdbestuurder goed zicht op de passagier.

De Copilot kan voorzien worden van elektrische ondersteuning. Met deze elektrische fiets voor 2 personen kan je zodoende zonder veel moeite langere fietsafstanden afleggen. Wens je graag meer stabiliteit? Maak dan kennis met de Copilot 3. Deze 2 persoons fiets biedt extra stabiliteit door het derde wiel. Dit is met name interessant bij beweeglijke passagiers of bij een verminderd evenwichtsgevoel.

 

Duet: Fiets en rolstoel ineen

Ben je afhankelijk van de rolstoel en wil je graag samen eropuit met de fiets? De Duet waarbij de fiets en rolstoel een eenheid zijn biedt hiervoor de uitkomst. De passagier in de rolstoel zit voorop en de hoofdbestuurder zit hierbij achterop. Wanneer de fietsrit gemaakt is of je wilt tussentijds een stop maken, dan kan je eenvoudig het rolstoelgedeelte loskoppelen van de fiets en als handbewogen rolstoel verder gaan. Voor elke 2 persoons fiets zijn extra opties en/of accessoires mogelijk. Op deze manier krijg jij de rolstoelfiets Duet die precies naar jouw behoefte en smaak wordt samengesteld. Samen eropuit wordt weer eenvoudiger gemaakt!

 

Plan een proefrit!

Om te weten welke tweepersoons fiets het beste bij jullie passen kan je een proefrit te maken. Dit kan geheel gratis bij jouw dichtstbijzijnde dealer, in Oldenzaal of bij jou thuis. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0541-572472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

https://www.huka.nl/