Germontis
Image default
Dienstverlening

Laat uw injector reinigen zodat deze niet hoeft worden vervangen

De injector van uw dieselsysteem is een onderdeel dat veelal onderhevig is aan slijtage en vuilophoping. Dit kan een merkbare impact hebben op de efficiëntie van uw dieselsysteem. Wanneer u tijdig onderhoud inplant, kunt u voorkomen dat de injector stuk gaat en vervangen moet worden. Voor de onderhoud van uw dieselsystem contacteert u natuurlijk Bosmans Diesel Service. Dit is de specialist op het gebied van dieselmotoren in diverse sectoren zoals de scheepvaart en kraanmachines. Dat geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zij kunnen u helpen met de onderhoud en revisies van uw dieselmachines.

Reinigen en vervangen van diesel injectoren

De monteurs van de dieselsystemenspecialist zullen eerst uw machine testen met een Asnu testbank. Deze test biedt een gedetailleerd beeld van de situatie en mogelijke problemen in uw dieselsysteem. De eerste stap tot het verhelpen van mogelijk problemen met uw dieselsysteem zal het reinigen van de injector zijn. Dit is de plaats waar de brandstof verstuift wordt met zuurstof, hierdoor blijven er altijd vuildeeltjes in de injector. De ultrasone reinigingsmethode van Bosmans Diesel Service straalt geluidsgolven op een frequentie van 20 tot 150kHz uit, in combinatie met reinigingsvloeistof. De geluidsgolven creëren belletjes in de vloeistof. Wanneer deze belletjes imploderen ontstaan er micro-onderdrukgolven die het vuil losweken uit de injector. Dit verhelpt meestal alle initiële problemen van de injector. Is dit niet het geval? Dan zullen de monteurs, indien mogelijk, revisiewerkzaamheden uitvoeren aan de injector, of desnoods deze vervangen. Samen met u zullen zij de meest kostenefficiënte mogelijkheid zoeken om uw dieselsystemen te repareren.

Maak een afspraak voor het onderhoud of vervangen van uw injector

Onderhoud en het reinigen van de injector voorkomt dat deze vervangen moet worden. Daarnaast verlengt het ook de algemene levensduur van uw dieselsysteem. Neem hierom contact op met  de specialist op het gebied van dieselsystemen en plan uw onderhoudsafspraak. Hun deskundige monteurs zullen er voor zorgen dat uw machines weer optimaal presteren.

https://bosmansdieselservice.nl/