Germontis
Image default
Dienstverlening

Maak je woning uniek met een huisnummer of naambord van De Naambordensite

Welkom bij De Naamborden Site, dé plek waar je een uitgebreide collectie naamborden en huisnummers vindt voor naast je voordeur. Of je nu houdt van een nostalgisch emaille naambordje of een strak RVS naambord, bij ons is er voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om zelf een naambordje te ontwerpen via onze online editor. Of je nu alleen tekst wilt plaatsen of ook ruimte wilt voor een huisnummer, wij hebben het allemaal. En het beste van alles? De meeste naamborden worden gratis verzonden! Mocht je speciale wensen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen bij het bestellen van een naambordje voor je voordeur. Wil je graag weten wat onze klanten van ons vinden? Lees dan de klantreacties op onze website en krijg een indruk van de kwaliteit en service die wij bieden. Laat jouw huis opvallen in de straat met een huisnummer of naambord van De Naamborden Site!

Wat zijn de verschillende categorieën van huisnummers die beschikbaar zijn op de Naamborden Site? 

Op de Naamborden Site zijn verschillende categorieën huisnummerbordjes beschikbaar. Enkele van deze categorieën zijn: Kunststof huisnummers, Nummerbordjes aluminium, Aluminium geperst nummerplaten, Emaille huisnummers, Houten huisnummers, Huisnummers Natuursteen, Leisteen huisnummers, Messing huisnummers, Ronde huisnummers en Rvs huisnummers.

Wat zijn de levertijden voor de verschillende materialen van huisnummers?

De levertijden voor de verschillende materialen van huisnummers variëren. Voor Messing huisnummers, Aluminium huisnummers, RVS huisnummers, Perplex huisnummers, Gravo huisnummers, Gravoglas huisnummers en Leisteen huisnummers bedraagt de levertijd 2-5 werkdagen. Beletterde uithangborden en natuursteen hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. Glazen naamborden hebben een levertijd van 10 werkdagen. Metalen ansichtkaarten, klokken, thermometer/aluminium geperst huisnummerplaten hebben een levertijd van 3 weken. Handgeschilderde borden hebben een levertijd van 3-5 weken. Emaille naamplaten hebben een levertijd van 4-5 weken. Nostalgische en cottage naamplaten hebben een levertijd van 8-10 weken. Verlichte naamborden hebben een levertijd van 5 werkdagen.

Let op: deze levertijden zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken. Het is altijd verstandig om de website van de Naamborden Site te raadplegen voor de meest actuele informatie over de levertijden.

Met een huisnummer of naambord van De Naambordensite valt jouw woning goed op

Met een huisnummer of naambord van De Naambordensite valt jouw woning goed op. Of je nu een modern huis hebt of een klassieke woning, bij De Naambordensite vind je altijd een bord dat bij jouw stijl past. Met een opvallend huisnummer of een uniek naamplaatje geef je jouw huis een persoonlijke touch. Naast het esthetische aspect zijn onze huisnummers en naamborden ook zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en blijven jarenlang mooi. Kies voor een huisnummer of naambord van De Naambordensite en laat jouw woning opvallen in de straat!

https://www.denaambordensite.nl/