Germontis
Image default
ZZP

Haal belastingvoordelen uit een time tracker

Tegenwoordig is het haast niet weg te denken in de grote bedrijven. Door gewerkte uren te registreren kun je altijd en overal een overzicht opvragen. Zo weet je precies waar personeel mee bezig is en hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden in beslag nemen. Dit wordt niet gedaan om personeel op de vingers te tikken wanneer ergens veel tijd aan wordt besteed, maar om dit in de toekomst beter in te kunnen plannen. Misschien zelfs wel de kostprijs verhogen als het in verhouding ligt met de arbeidstijd.

 

Time tracker waardevol voor zzp’ers

Veel zzp’ers denken dat time tracken echt alleen handig is voor grote bedrijven met veel personeel, maar niets is minder waar. De inkomstenbelasting afhankelijk is van de gewerkte uren van ondernemers, wat betekent dat het belangrijk is deze uren ook verantwoord moeten worden. Door een time tracker te gebruiken ben je ervan verzekerd dat je de juiste uren doorgeeft.

 

Overal en nergens te gebruiken

Het maakt niet uit waar je bent, je kunt áltijd de time tracking app openen. Dat is super handig als je onverwacht gebeld wordt door bijvoorbeeld de belasting en direct moet antwoorden. Zo hoef je belangrijke telefoontjes niet vooruit te schuiven. Wat het dan nog veel makkelijker maakt is dat je niet alleen altijd data kunt opvragen, maar het ook nog eens heel overzichtelijk kunt inzien. Je kunt ervoor kiezen om de data te laten visualiseren met de druk op een knop. Makkelijk en snel alles ter beschikking met een time tracker.

 

https://keeping.nl/time-tracker