Germontis
Image default
Gezondheid

wat te doen tegen kalknagels in de zomer

Als je last hebt van kalknagels hoef je je geen ernstige zorgen te maken, je bent namelijk zeker niet de enige die er last van heeft. Helaas kan het nog best lastig zijn om van kalknagels af te komen. Het duurt vaak toch best een tijdje voor je er haast niets meer van ziet. In de tussentijd wil je natuurlijk dat zo weinig mogelijk mensen het kunnen zien omdat het er niet heel smakelijk uitziet. Maar hoe kun je kalknagels het beste verbergen?

 

Wat te doen tegen kalknagels bij hoge temperaturen

Wat te doen tegen kalknagels? Waarschijnlijk heb je al allerlei methodes uitgeprobeerd. Wat je misschien is opgevallen is dat er veel middelen zijn die werken, maar het nooit van de ene op de dag helemaal weg. Maar hoe ga je die tijd in hemelsnaam overbruggen? Al helemaal als het zomer in wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer lekker met slippers over straat kunnen lopen.

 

Met de voeten bloot

Je moet er toch niet aan denken om hartje zomer met dichte schoenen en sokken over straat te moeten lopen. Sterker nog, dat maakt het allemaal maar erger. Zweetvoeten zorgen voor vocht, waardoor de schimmel alleen maar makkelijker kan groeien. Wat te doen tegen kalknagels in de zomer in vrij simpel. Vijl de nagel een stukje dunner en lak hier vervolgens nagel verhardende lak overheen. Als je dit goed hebt laten drogen kun je erna een kleurtje eroverheen aanbrengen. Voor mannen die natuurlijk niet met rode nagels over straat willen, kun je ook kiezen voor huidkleurige nagellak.

 

https://kalknagelbehandelen.nl/wat-doen-tegen-kalknagels/