Germontis
Image default
Telefonie

Het telefoonhoesje is ook bij de nieuwste IPhone ’s een must

Vroeger was het zo dat je geen telefoonhoesjes nodig had. Een Nokia van toen kon je door een ruit gooien en het toestel bleef gewoon werken. Een telefoonhoesje was dus echt niet nodig er was namelijk geen markt voor.

Sinds de komst van de smartphones is de vraag naar telefoonhoesjes enorm gestegen. Er veel smartphone merken. Door dit grote aanbod zijn er ook veel verschillende hoesjes in omloop. Deze variëren in: formaten, kleuren, materialen, kwaliteit, prijzen en extra’s.

Welke categorieën zijn er?

Om deze verschillen een beetje vorm te geven zijn er een aantal algemene categorieën. Deze categorieën zijn: insteekhoesjes, full protection hoesjes, book cases, flip cases en waterdichte hoesjes voor de hoesjes gericht op bescherming en de: bumpers en back covers gericht zijn op het design. Deze laatste twee zorgen ervoor dat het design van de smartphone goed te zien is. De categorieën die meer gericht zijn op de bescherming hebben dit minder of niet. Zij hebben vaak hun eigen design. De bumpers en back covers bieden minder bescherming waardoor beiden een extra laag van bescherming op het touchscreen nodig hebben. Dit kan in de vorm van glas of kunststof. Als een Iphone 12 max telefoonhoesje koopt en het is een bumper dan zul je ook een tweede laag van bescherming op de achterkant van de telefoon moeten aanbreng. Anders resulteert dit wellicht in krassen of het barsten van de glasplaat. Het design van de meeste IPhone wordt geprezen maar de glazen achterkant zorgt voor een extra zwakke plek. Zie ook IPhone SE 2020 telefoonhoesje.

Voordelen van een telefoonhoesje

Door het gebruik van een telefoonhoesje zorg je ervoor dat je telefoon beter beschermd is. Dit is afhankelijk van het type hoesje tegen: krassen, barsten, onnodig hoge schermreparatiekosten, stof, water en het uit de handvallen de telefoon.

Bepaal dus bij de keuze voor een hoesje wat jouw behoeftes zijn. Ga je voor bescherming of wil je het mooie design van je telefoon tonen aan de wereld. Ga je op vakantie naar tropisch gebied waar je gaat zwemmen met vissen waarbij je dit graag vastlegt dan kies je voor een waterdichte hoes.

https://www.telefoonhoesje.nl/Apple-iPhone-SE-2-hoesjes