Germontis
Image default
Bedrijven

Houten wereldkaart zwart wit

Ben je op zoek naar nieuwe accessoires om je interieur mee op te fleuren? Of kan je werkplek (thuis of op kantoor) wel wat extra’s gebruiken? Er zijn allemaal leuke accessoire te vinden waarmee jij je interieur of werkplek een andere uitstraling kan geven. Maar voordat je halsoverkop je winkelmandje vol gooit met allerlei leuke accessoires, is het wellicht handig om eerst even te bedenken wat je wil uitstralen. Met accessoires kun je namelijk een bepaalde uitstraling creëren. Ga je voor stoer en landelijk, of juist voor bohemien?

Een houten wereldkaart zwart wit in een bohemien interieur

Een van de favorieten op dit moment is het bohemien interieur. Hierbij draait het vooral om rijke vormen, kleuren en patronen. Een houten wereldkaart of een wereldkaart zwart wit is hét perfecte element om toe te voegen in een bohemien interieur. Met een houten wereldkaart of wereldkaart zwart wit heb je meteen een eyecatcher te pakken. In de rest van je interieur kun je frisse en felle kleuren terug laten komen, zodat je kunt genieten van de bohemien vibes in je eigen woning!

Industrieel

Een trend die ieder jaar opnieuw terugkomt op het gebied van interieurstijlen is de industriële inrichting. Als je kiest voor een industriële uitstraling, leg je de focus op metaal, robuust hout en vaak een bakstenen muur. Wie denkt dat industrieel gelijk staat aan kil en ongezellig heeft het helemaal mis. Je kunt het prima knus en gezellig maken in combinatie met een industriële stijl. Je kunt kiezen voor donker of licht industrieel, beide geven een hele andere uitstraling. Kies altijd wat het beste bij je past en wat je zelf het mooiste vindt.

Landelijk

Waar landelijk eerst voorheen werd gezien in oude boerderijen, komt het nu terug in ieder soort woning. En dat is niet voor niets! Een landelijke inrichting geeft een gezellige, warme uitstraling. De basiskleuren zijn wit en natuurlijk tinten, maar er kan eindeloos worden gevarieerd met bijvoorbeeld kleuren in accessoires. Met een landelijk interieur kun je alle kanten op!

https://www.worldofart.nl/portfolio/wereldkaart-zwart-wit/