Germontis
Image default
Cadeau

Laat All-in Crystal een foto in glas graveren

Op zoek naar een persoonlijk en origineel geschenk voor een verjaardag, huwelijk of jubileum? Wilt u iemand een blijvende herinnering bezorgen of een unieke award vormgeven? Dan kunt u terecht bij All-in Crystal om uw foto, logo of boodschap te laten laseren in helder kristalglas. Dankzij onze geavanceerde lasertechniek bieden wij tal van mogelijkheden om een ontwerp op uw maat te maken. Twee- of driedimensionaal, in een standaard of aangepast formaat, met of zonder bijhorende ledverlichting: wij horen graag wat uw wensen zijn en adviseren u waar nodig.

Een extra dimensie

Wij kunnen uw foto, boodschap of logo zowel twee- als driedimensionaal in kristalglas laseren. Waar gewone foto’s in de loop der tijd hun kleuren verliezen, behoudt een afbeelding in kristalglas zijn kwaliteit. Kiest u voor een 3D-model, dan krijgt uw afbeelding meer diepte en ontstaat er een meer dynamisch, levendig effect. Langs de zijkant ziet u dan een silhouet, in tegenstelling tot een 2D-model waarbij de zijkant een dunne lijn is. Zowel mensen als dieren kunnen driedimensionaal gelaserd worden: foto’s die in vooraanzicht genomen zijn, creëren het mooiste resultaat. U hebt de keuze uit allerlei formaten kristalglas: enkele standaardvormen, maar ook een hartvormig kristalglas en een aantal variaties waarin een waxinehouder of vaasje is verwerkt.

Laseren is het nieuwe graveren

Met onze hoogstaande machines laseren we elke foto of tekstregel haarscherp in het kristalglas. In plaats van te graveren op het glas, maakt de laserstraal kleine brandpuntjes rechtstreeks in het glas. Die puntjes vormen uiteindelijk samen uw beeld of tekst. Zo wordt de buitenkant van het glas niet beschadigd en zorgen we voor een kwalitatief resultaat. Wilt u uw ontwerp in kristalglas nog beter tot zijn recht laten komen? Plaats het dan op een lichtplateau of zuil met ledverlichting voor een schitterend effect. Bij elke vorm in kristalglas kunnen wij u gepast licht aanbieden, dat zowel op netstroom als op batterij werkt.

Service op maat

Zodra u een foto aanlevert, liefst in het originele bestandsformaat en zo scherp mogelijk, gaan wij ermee aan de slag. Mocht de kwaliteit van uw foto niet voldoen aan de voorwaarden om te kunnen laseren in kristalglas, zullen wij eerst contact met u opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij de foto digitaal bewerken voor een beter resultaat. Dat doen we bovendien zonder extra kosten.

U kunt op elk moment uw bestelling online plaatsen, maar wij adviseren u ook graag persoonlijk in onze studio in Ootmarsum. Aarzel niet om ons te contacteren en een afspraak te maken. Wij ontvangen u ook graag na de kantooruren en op weekenddagen.

https://www.all-incrystal.nl/