Germontis
Image default
Eten en drinken

Met foodservice verbreedt u uw kennis over de markt

 

 

Wanneer u als marktleider uw intrede wil doen op het gebied van horeca, voedsel of andere soortgelijke branches bent u bij foodservice aan het juiste adres. Wij van Foodstep zijn namelijk dagelijks bezig met de laatste trends en onderzoeken in de foodservicemarkt. Hierbij verzamelen we de nodige data die waar nodig ook geanalyseerd wordt, combineren we data met onze marktkennis om de cijfers in de juiste context te plaatsen, vertalen we deze cijfers naar inzichten en advies en uiteindelijk verspreiden we deze marktkennis. Zo kunnen wij u dus voorzien van diverse inzichten en data over de door u gekozen onderwerpen. 

 

Met foodservice bent u de concurrenten voor

 

Door onze ruime ervaring in het verkrijgen van inzichten in data kunnen wij u voorzien van de nodige diepgaande kennis. Dit kunnen wij voor u doen voor elk soort productcategorie, hoe algemeen of klein deze ook is. Op het gebied van koffie, zuivel, groente en fruit, frituur snacks, zoetwaren, soepen, frites, vlees en soortgelijke onderwerpen bent u dus bij ons aan het juiste adres. 

 

Deze informatie kan voor u heel interessant zijn wanneer u de juiste product-markt combinaties wil bepalen, als u als professionele kennispartner wil optreden naar uw klanten of een strategie binnen de foodservice wil bepalen. Met deze kennis bent u de concurrenten een grote stap voor. Ook wanneer u vraagstukken heeft die inhoud moeten geven over de horeca, catering en institutionele markt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van de nodige kennis. 

 

Wat voor soort gegevens u wilt hebben over de betreffende markt, wij luisteren graag naar uw wensen. Met onze kennis kunnen wij alles voor u onderzoeken en analyseren wat een inzicht kan geven over de huidige situatie van de foodservice. Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers.