Germontis
Image default
Vakantie

Onvergetelijke klein curacao trip

Als je in Curaçao bent wil je zeker een klein curacao trip maken. Klein Curaçao is een onbewoond eiland en ligt ongeveer 10 kilometer voor de zuidoost kust van Curaçao. Het eiland heeft een oppervlakte van slechts 1,7 vierkante kilometer. Je vindt hier spierwitte stranden en het meest helder blauwe water van de wereld. Het is een echte droomlocatie, waar je even het gevoel krijgt op een andere planeet te zijn. Het is een puur en ongerept eiland waar weinig invloed van de mens terug is te zien. Dit maakt het zeker de moeite waard om klein Curaçao te bezoeken!  

Snorkelen

Als je gaat snorkelen in klein Curaçao moet je zeker goed opletten, want de kans is groot dat je grote zeeschildpadden tegenkomt. Deze prachtige dieren zwemmen rond het eiland en komen vaak tot vlak bij het strand. Ga wel bewust met de dieren om en laat ze met rust, want het zijn erg kwetsbare dieren. Ze kunnen ziek worden van bacteriën die mensen overdragen. Naast zeeschildpadden zie je ook prachtige koraalriffen als je gaat snorkelen aan de kust van klein Curaçao.

Klein curacao trip met de boot

Een klein curacao trip dien je uiteraard met een boot te doen. Het leuke is dat er verschillende boten naar het eiland varen, je kunt vaak zelf kiezen met welk soort boot je gaat. Kies bijvoorbeeld voor een tochtje met een catamaran of met een luxe jacht. Alles is mogelijk!

https://curacao-trips.com/