Germontis
Image default
Bedrijven

Schulden: oorzaken, gevolgen en oplossingen

Schulden zijn snel gemaakt. Niet voor niets hoor je vaak op de radio de slogan ‘Let op: geld lenen kost geld’, al lijkt het voor velen helaas al te laat te zijn. Een onafgemaakte studie of verslavingen kunnen de oorzaak zijn van hoge schulden, die alleen maar oplopen. De gevolgen zijn onoverzienbaar en vaak is het ook nog eens onmogelijk om de schulden af te betalen. Wanneer je door de bomen het bos niet meer kan zien, is de weg terug haast niet meer zichtbaar. Desondanks zijn er experts die voor jou het verschil kunnen maken. Wil jij één van die onmisbare professionals zijn? Lees dan snel verder welke rol Professional Partners in het maatschappelijk domein vervult.

Professional Partners neemt al jaren een spilfunctie in op de arbeidsmarkt van het sociaal domein. Wij zijn constant op zoek naar professionals, die geschikt zijn voor functies bij overheidsinstellingen, zoals gemeentes, ziekenhuizen en welzijnsorganisaties. Ons wervingsproces vindt dan ook in de eerste instantie plaats binnen ons eigen netwerk. Dit netwerk bestaat uit talenten met uitstekende vaardigheden, die wij helpen te ontwikkelen middels informatieve workshops en belangwekkende masterclasses. Vervolgens stellen wij onze professionals voor aan opdrachtgevers, zodat de juiste professionals op de juiste plekken en op de juiste momenten ingezet worden. Op die manier kunnen we samen het verschil maken en verkleinen we het gapende gat tussen vraag naar en aanbod van professionals binnen het maatschappelijk domein.

Zou jij dus graag jouw maatschappelijke vaardigheden willen verbeteren om straks aan de slag te kunnen gaan in de schuldhulpverlening, Participatiewet of WMO? Bezoek dan snel de website van Professional Partners en wie weet vervul jij binnenkort de Vacature schuldhulpverlener of Vacature WMO consulent. Maak het verschil in mensenlevens door gebruik te maken van jouw maatschappelijke talenten en zet je in voor het collectieve belang van de samenleving.

https://professionalpartners.nl/