Germontis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdelijke woonruimte wageningen

 

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Wageningen? In dat geval kunt u voor een long stay verblijf kiezen. Zoals de naam al doet vermoeden, betekent dit dat u op de langere termijn kunt overnachten in het hotel. Het voordeel van een longstay Hotel is dat er meer faciliteiten zijn dan bij een regulier hotel. Lees hieronder over de belangrijkste faciliteiten bij tijdelijke woonruimte in Wageningen.

 

Een luxueuze gedeelde keuken

In een regulier hotel is het niet mogelijk om zelf eten te koken. Als nadelig gevolg moet u omwille van die reden dan ook buitenshuis eten om aan uw voeding te komen. Op de lange termijn kan dit echter flink in de kosten oplopen. Daarom is het wel zo handig om een goede keuken te hebben, zodat u zelf rustig eten kunt koken tijdens uw verblijf.

 

Eigen badkamer

Tijdens uw longstay verblijf in Wageningen kunt u genieten van een eigen badkamer. En dit is geen eenvoudige badkamer, maar een zeer luxueuze badkamer. Dus niet een kleine krakkemikkig douche waar u amper in en uit kunt komen. We hebben het dan over een echte luxe inloopdouche. Daar kunt u zichzelf heerlijk wassen, terwijl u een lekker nummertje meefluit.

Ook zijn er badkamers met verschillende ligbaden. Dan hebt u natuurlijk nog meer plezier. Heerlijk ontspannen na een zware dag. Misschien bent u immers wel gedetacheerd en hebt u om die reden tijdelijke woonruimte in Wageningen nodig. Als u terugkomt van werkt wilt u natuurlijk wel heerlijk kunnen ontspannen. En hoe doet u dit beter dan met een aangenaam bad?

 

Goedwerkende wifi

Een veelgehoorde klacht is dat in veel hotels de wifi zeer slecht is. Erg frustrerend natuurlijk, zeker wanneer u bepaalde zaken af moet maken voor uw werk. Het voordeel van onze woonruimtes is dat u kunt profiteren van uitstekende wifi. De wifi gaat zeer snel en er zijn doorgaans nauwelijks problemen. U kunt dus gemakkelijk van deze wifi profiteren. Dat maakt tijdelijke woonruimte in Wageningen nog veel aangenamer!