Germontis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbeter de dienstverlening met een API platform

Als bedrijf wilt u altijd dat alles goed verloopt. Dit kan alleen wanneer u de informatie zo goed mogelijk verwerkt. Tegenwoordig werken meerdere apparaten samen door middel van API’s. Deze API’s zijn daarom onmisbaar geworden binnen uw bedrijf. De apparaten kunnen communiceren, waardoor veel automatisch gaat verlopen. Denk daarbij aan het versturen van de data aan klanten of het factureren. Een API platform kan er daarom voor zorgen dat de juiste gegevens op de goede plekken terechtkomen. Datacon kan ervoor zorgen dat het integratieplatform ook bij uw bedrijf geïnstalleerd wordt. Hiermee verhoogt u de dienstverlening en heeft u een betere omzet door tevreden klanten.

Aangepast aan uw bedrijf

Een API platform is het platform waarop applicaties en apparaten met elkaar kunnen communiceren. Alles staat tegenwoordig met elkaar in verbinding, waardoor het binnen het bedrijfsleven onmisbaar is geworden. Het platform kan hierbij ingericht worden zoals u het wilt hebben. Denk daarbij aan verschillende service levels. De data kan hierdoor in meerdere prijscategorieën opgedeeld worden. De klant weet hoeveel er betaald moet worden om bepaalde data in handen te krijgen, wat het eenvoudiger maakt voor een grote verscheidenheid aan distributiekanalen. Voor webshops gelden bijvoorbeeld weer andere data dan binnen de retail. Het integratieplatform zal hiermee anders zijn.

Ontwikkeling aan de hand van groei

Als u de verschillende applicaties goed met elkaar laat communiceren door middel van het integratieplatform, zal de dienstverlening direct toenemen. De facturen komen automatisch bij de klant terecht, u kunt uw producten en diensten verbeteren en ziet uw omzet groeien. Daarbij zullen de juiste apparaten en systemen aan elkaar gekoppeld zitten. De behoeften van uw bedrijf zitten in het achterhoofd en op de langere termijn kunnen er nieuwe aanpassingen gedaan worden om alles beter te laten verlopen. Het API platform ontwikkelt altijd mee aan de hand van de groei van het bedrijf.