Germontis
Image default
Groothandel

Kies voor een rolluikmotor voor veel gebruiksgemak

Een rolluikmotor met een elektrische aandrijving is eenvoudig zelf aan te schaffen. Dat kan bijvoorbeeld bij specialistische aanbieders als Shadowparts. Het installeren van de motor is niet al te moeilijk wanneer u hier verstand van heeft. Wie het nog simpeler wil maken kan ook voor de handmatige bediening met een bandopwinder voor het rolluik kiezen. Hiermee zult u minder vaak defecten ervaren, maar het gebruiksgemak is wel een stuk minder dan bij een rolluikmotor. Wanneer u twijfelt tussen beide opties, kunt u advies inwinnen bij Shadowparts. Zo kiest u altijd voor de beste optie in uw situatie!

Gebruik op lange termijn

Het rolluik moet natuurlijk ook op lange termijn goed te bedienen blijven. Een kapot rolluik is niet alleen vervelend, het kan ook gevaarlijk zijn omdat uw pand niet langer beschermd meer is. Daarom is het slim om de rolluikmotor of de bandopwinder voor het rolluik regelmatig te laten nazien. In het geval van defecten is het ook belangrijk om snel actie te ondernemen. U kunt in veel gevallen zelf een reparatie uitvoeren, bijvoorbeeld als de bandopwinder van het rolluik defect is. In geval van een rolluikmotor is dit wat lastiger, maar kunt u het met enige kennis ook zelf. Bij Shadowparts bestelt u eenvoudig de nieuwe onderdelen, zodat uw rolluiken spoedig weer naar behoren werken.

Verken het aanbod online

Wilt u een nieuwe bandopwinder voor uw rolluik bestellen? Of heeft u een rolluikmotor voor uw elektrische systeem nodig? Bekijk in beide gevallen het aanbod van Shadowparts. U vindt er een goede motor en bandopwinder, maar ook andere hulpmiddelen en accessoires. Wanneer u niet zeker weet welke onderdelen u nodig heeft, rekent u te allen tijde op de jarenlange kennis en ervaring van Shadowparts. Neem gerust contact met het bedrijf op. De vriendelijke medewerkers helpen u graag verder in uw zoektocht!