Germontis
Image default
Woning en Tuin

Goede veiligheidssloten: bestand tegen inbraak

Is jouw woning goed beschermd tegen inbraak? Om het inbrekers niet makkelijk te maken zijn veiligheidssloten precies wat je nodig hebt. Een goed veiligheidsslot is niet alleen stevig, maar ook veel moeilijker te manipuleren door inbrekers. Pas de sloten toe op je voor- of achterdeur om zo nog beter beschermd te zijn tegen inbraak.

Goede veiligheidssloten zijn voorzien van een SKG beveiliging en voldoen aan de eisen van het keurmerk Veilig Wonen van de Politie. Goede cilinders zijn de ideale manier om je deur te beveiligen.

Zo kies je voor optimale beveiliging

Om je woning optimaal te beveiligen dient een veiligheidsslot toegepast te worden in combinatie met een aantal zaken: een veiligheidscilinder, een veiligheidsbeslag en een veiligheidssluitkom. De beveiliging is veel minder effectief wanneer een van deze onderdelen ontbreekt. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goed veiligheidsslot?

Het slot is gemaakt van sterk materiaal, zoals roestvrij staal dat veel moeilijker te manipuleren is; De nachtschoot is voorzien van hardstalen stiften: zo kan deze niet worden doorgezaagd; De nachtschoot heeft ook een blokkeerplaat waarmee het slot niet kan worden teruggedrukt; De deur valt automatisch in het slot wanneer je deze dicht doet.

Het belangrijkste nut van een cilinderslot is dat je hiermee kiest voor een goede bescherming tegen inbraak. Daarnaast voel je je ook een stuk veiliger in je eigen huis. Let er wel op dat je een goed veiligheidsslot kiest met minimaal keurmerk SKG** of SKG***. Deze keurmerken bieden de beste beveiliging en geven je daarnaast een gevoel van veiligheid die je dagelijks ervaart.

https://www.veiligheidsslotenshop.be