Germontis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voordeel inhuren Magento 2 specialist

Het Magento 2 platform biedt een aantal voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Het heeft verbeterde gebruikerservaringen, snellere prestaties en schaalbaarheid. Magento 2 is de voorkeursoptie voor bedrijven die willen concurreren in de huidige digitale wereld. Veel e-commerce bedrijven zijn al overgestapt op deze nieuwe versie van Magento. Er zijn echter nog genoeg bedrijven die dat nog niet hebben gedaan. Als je nog steeds twijfelt ofje jouw bestaande Magento winkel wel of niet moet upgraden, blijf dan lezen om meer te ontdekken. Er zijn een aantal voordelen aan het upgraden naar een nieuwere versie van Magento voor je bedrijf. Als je een eCommerce bedrijf runt en erover nadenkt of je al dan niet moet upgraden naar een nieuwere versie van Magento, moet je een professional inhuren die weet hoe hij met Magento 2 moet werken.

Prestatie verbetering

Er zijn heel wat voordelen aan het gebruik van Magento 2. Het grootste voordeel is dat het verschillende geavanceerde technologieën bevat. Het is ook gebouwd op een moderne software architectuur, waardoor het eenvoudiger uit te breiden is. Open source code maakt het minder duur om te onderhouden, naast het gebruik van een open source software framework. Bovendien maakt het gebruik van een volledig nieuwe templating-engine, die veel krachtiger is dan die van vorige versies. Hierdoor kan het complexere online shops met hoge volumes beheren. Ten slotte bevat het een krachtigere zoekmachine. Klanten kunnen sneller vinden wat ze willen, omdat zoekmachines gemakkelijker door de pagina’s kunnen bladeren. Het is ook gunstig voor SEO omdat zoekmachines gemakkelijker door de pagina’s kunnen kruipen.

De vorige versie van Magento had een onhandige gebruikersinterface die de gebruikerservaring belemmerde. Magento 2.0 heeft een frisse en verbeterde gebruikersinterface die het eenvoudiger maakt voor zowel klanten als winkeleigenaren. Klanten zullen sneller en gemakkelijker de gewenste artikelen kunnen vinden. Winkeliers zullen hun bestellingen en andere belangrijke zaken efficiënt kunnen afhandelen. Bovendien heeft Magento 2 een responsieve lay-out. Dit betekent dat het even goed werkt op elk gadget van smartphones tot desktop computers zonder de noodzaak van een applicatie.

Samengevat

Magento 2 maakt gebruik van een andere databasetechnologie (MySQL) dan zijn voorganger. Dit zal het reactievermogen verhogen, wat de klanten ten goede zal komen. Het zal ook gunstig zijn voor SEO. Bovendien verbruikt het minder resources en schaalt het beter, wat gunstig is voor ondernemers. Deze nieuwere versie van Magento is ook betrouwbaarder dan zijn voorganger en minder gevoelig voor fouten en crashes. Ondernemers zullen besparen op operationele kosten en zich daardoor kunnen richten op het uitbreiden van hun inkomsten. Vendic is een professioneel bedrijf waar Magento 2 specialist je kunnen helpen, klik hier om in contact te komen.

https://vendic.nl/