Germontis
Image default
Auto’s en Motoren

5 tips voor de drukke zakenman op reis

Voor de drukke zakenreiziger is tijd van essentieel belang. Of je nu op reis gaat voor een snelle dagtrip of een langer verblijf, er zijn manieren om je reis efficiënter en minder stressvol te maken. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn als je een vliegreis gaat maken, zelfs als het maar een korte vliegreis is. Er zijn veel manieren waarop zakenreizigers hun leven gemakkelijker kunnen maken. Door deze tips te volgen, kun je tijd besparen en jezelf gedoe besparen tijdens je volgende reis.

1. Vertrouw op een taxiservice

Zelf van en naar de luchthaven rijden kan een enorm gedoe zijn. Bespaar jezelf de moeite door een taxi te huren. Met een paar klikken op je telefoon kun je op Taxi-schiphol.nl een auto boeken om je op te halen en naar de luchthaven te brengen. Taxi’s zijn doorgaans betrouwbaarder dan het openbaar vervoer en als je met een bekend bedrijf reist, is de kans kleiner dat er iets mis gaat.

2. Maak een paklijst

Dit lijkt misschien een no-brainer, maar het is gemakkelijk om essentiële items te vergeten als je haastig inpakt. Door vooraf een paklijst te maken, kun je ervoor zorgen dat je niets belangrijks vergeet. Zet alles, van je tandenborstel tot de oplader van je laptop, op je lijst en vink alles af als je het inpakt.

3. Investeer in een goede koffer

 Een koffer van goede kwaliteit maakt je leven veel gemakkelijker als je op reis bent. Je wilt niet worstelen met een dunne tas die steeds uit elkaar valt. Zoek een koffer met soepel rollende wielen en veel compartimenten voor organisatie.

4. Check online in

Online inchecken is een van de makkelijkste manieren om tijd te besparen op de luchthaven. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je nu direct vanaf hun website of mobiele app inchecken en je stoel kiezen. Zo kun je de rij bij de incheckbalie overslaan en meteen door naar de beveiliging.

5. Download of print je boardingpass vooraf

Als je luchtvaartmaatschappij mobiele boardingpasses aanbiedt, zorg er dan voor dat je deze downloadt voordat je naar de luchthaven vertrekt. Op deze manier kun je direct van de beveiliging naar je gate gaan je hoeft niet in de rij te wachten om je boardingpass uit te printen.