Germontis
Image default
Aanbiedingen

Welke keuzes e-sigaret zijn er allemaal?

Ben jij aan het twijfelen om over te stappen van reguliere sigaretten naar een e-sigaret? Dan gaat er natuurlijk ook wat veranderen in de manier van roken. Dat blijkt ook wel uit de verschillende types e-sigaret waar de consument uit kan kiezen. Er zijn twee verschillende soorten keuzes: 

  • Mouth to Lung

  • Direct to Lung

Vaak begin je met een starterset, waarbij je de keuze hebt tussen deze twee opties. In deze blog worden ze verder uitgelicht.

Twee verschillende manieren van vapen

Een e-sigaret kun je dus op twee manieren vapen: Mouth to Lung en Direct to Lung. Het verschil zit in de manier waarop de damp wordt ingeademd. Bij Mouth to Lung adem je eerst de damp in de mond, waarna je het vervolgens inhaleert naar je longen. Deze manier van vapen kun je het best vergelijken met het reguliere roken. Bij Direct to Lung inhaleer je de damp rechtstreeks naar je longen. Deze manier van vapen is goed te vergelijken met het roken van een waterpijp.

Mouth to Lung e-sigaretten

Wanneer je begint met Mouth to Lung e-sigaretten, kun je het best starten met een starterset. Mouth to Lung e-sigaretten gebruiken vaak een andere, speciale coil in vergelijking met de Direct to Lung e-sigaretten. Deze coil zorgt ervoor dat de e-sigaretten minder e-liquid nodig hebben, waardoor ze ook minder damp produceren. De damp van Mouth to Lung e-sigaretten is daardoor ook koeler dan die van Direct to Lung e-sigaretten. Vaak worden Mouth to Lung e-sigaretten gekozen door mensen die ervaring hebben met roken en willen overstappen op de elektrische variant.

Direct to Lung e-sigaretten

Direct to Lung e-sigaretten werken eenvoudig. De e-liquid gaat direct naar de longen, waardoor er meer damp ontstaat. Wanneer jij beschikt over een grote longinhoud, moet jij de e-liquid ook vaker vervangen. Het voordeel van een Direct to Lung e-sigaret is dat je de smaak beter kunt proeven en dat de damp rechtstreeks in de longen komt. Het nadeel is dat de e-liquid, in vergelijking met de Mouth to Lung e-sigaret, sneller vervangen moet worden.

Wil jij nu meer weten over startersets?

Ben je er nog niet helemaal over uit welke type e-sigaret bij jou past? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de website van SmokeSmarter. Deze organisatie heeft veel kennis en ervaring op het gebied van startersets. Zij vertellen jou graag meer over welke e-sigaret het best bij jou past en waar je op moet letten bij de aankoop.

 

https://www.smokesmarter.nl/