Germontis
Image default
Zakelijk

Welke tablethouder past het beste bij jou?

Het kiezen van de beste tablethouder lijkt zo’n eenvoudige klus maar zo makkelijk is het niet. Door de vele varianten met allerlei opties zie je door de bomen het bos niet meer. Heb je bijvoorbeeld een tablethouder voor onderweg nodig of juist om op kantoor te gebruiken? En heb je extra features nodig zoals anti diefstal beveiliging een dockingstation met oplader? Om ervoor te zorgen dat ook jij de juiste tablethouder online kan bestellen hebben we hieronder een koopgids opgesteld. Heb je na het lezen van deze koopgids nog hulp nodig? Laat een berichtje achter, dan helpen we je zo snel mogelijk verder. 

Universele tablethouders versus merkgebonden tablethouders

De belangrijkste factor is het formaat van het scherm. Er zijn tablethouders die specifiek ontworpen zijn voor een bepaald merk en type maar ook universele tablethouders. Universele tablethouders passen vaak op meerdere soorten tablets terwijl houders die voor een specifiek merk en type ontworpen zijn vaak maar op één soort tablet passen. 

Tablet op de vloer of op een bureau plaatsen

Tablethouders die voorzien zijn van een standaard kan je rechtop op vrijwel elk oppervlak plaatsen, bijvoorbeeld op je bureau of op de keukentafel. Zo kan je gemakkelijk je gemakkelijk je favoriete recepten opzoeken in de keuken of je eigen Spotify playlist afspelen terwijl je aan je bureau werkt. 

Vloerstandaards zijn speciaal ontworpen om je tablet verhoogd op de vloer te plaatsen zonder dat je daarvoor een tafel of bureau nodig hebt. Zakelijk worden vloerstandaards vaak ingezet op beurzen en andere openbare gelegenheden maar privé gebruiken we ze ook wel om bijvoorbeeld bladmuziek af te lezen terwijl je een instrument bespeeld. 

Tablet op de muur of aan kasten monteren

Om een tablet aan een wand of kast te monteren heb je een wandhouder nodig. Met een wandhouder kan je de tablet op vrijwel elk verticaal oppervlak monteren. Zo kan je de tablet bijvoorbeeld gemakkelijk bedienen als domotica paneel

Onderweg je tablet vastklemmen in de auto of op de fiets

Onderweg zijn tablets tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral als je met kinderen lang onderweg bent is een autohouder de beste oppas die je maar kan wensen. Zo kijken je passagiers naar hun favoriete film of serie terwijl jij je kan concentreren op het autorijden. Autohouders zijn ook verkrijgbaar met ingebouwde oplaadfunctie die je via de sigarettenaansteker kan aansluiten. Handig als je echt lang onderweg bent. 

Ook voor jezelf kan een tablet onderweg reuze handig zijn. Bijvoorbeeld als je auto geen ingebouwde navigatie heeft. Een tablet navigeert vele malen prettiger dan een telefoon. Telefoons zijn meestal namelijk wat kleiner in vergelijking met tablets. Door het grotere formaat van de tablet navigeer je makkelijker en veiliger door het verkeer. 

Tablethouders voor op de fiets helpen je om de weg te vinden tijdens je fietstocht. Daarnaast kan je via diverse apps allerlei fitness data tracken, denk hierbij aan je hartslag, de snelheid waarmee je fietst en de afgelegen route. Zo hoef je niet meer te pielen met losse landkaarten en kan je ook onderweg gebruik maken van al het goede dat de hedendaagse technologie te bieden heeft.