Germontis
Image default
Eten en drinken

American pancakes recept: dé tip voor verwen ontbijtje

Beeld het je eens een: het is zaterdagochtend, je hebt net heerlijk uitgeslapen, je hoort de vogeltjes buiten fluiten. Als je de gordijnen opent schijnt de warme zon door het raam. Het weekend is écht begonnen en je hebt er zin in. Om de dag goed te beginnen besluit je een heerlijk ontbijtje te gaan maken, maar wat? Sowieso iets anders dan die boterhammen wat je de hele week al aan het eten bent. Hét verwen ontbijtje van het moment: American pancakes!

 

American pancakes recept

Weg met de kant-en-klaar pannenkoekenmix! Een pannenkoek from scratch zelf maken is leuker, maar vooral veel lekkerder! Grote kans dat je alle ingrediënten gewoon al in huis hebt liggen. De ingrediënten zijn namelijk: bloem, bakpoeder, rietsuiker, melk, eieren, roomboter en wat zout. Het american pancakes recept is ook helemaal niet ingewikkeld. In 5 kleine stappen heb jij de lekkerste pancakes op tafel staan. Als je toch bezig bent is het een idee om een dubbele portie te maken, heb je ook meteen een heerlijk begin van de zondagochtend.

 

American pancakes beleggen

American pancakes zijn op zich al super lekker en hebben niet per se beleg nodig, toch kan het een pannenkoek nog net iets lekkerder maken. Van vroeger zul je wel gewend zijn stroop of poedersuiker op een pannenkoek te doen, maar wist je dat het veel luxer en lekkerder kan dan dat? Begin met een smeuïge laag van honing of pindakaas. Doe daar vervolgens heerlijk fruit op met als smaakmaker extra kruiden zoals kaneel of cacaopoeder! Een American pancakes recept maakt het begin van je weekend al een feest!

 

https://restoranto.com/nl/american-pancakes-recept/