Germontis
Image default
Aanbiedingen

Barista op locatie

Wat is een barista op locatie? De term Barista hoor je steeds vaker, maar misschien weet je nog niet precies wat een Barista op locatie doet. Het is dan ook een beroep dat de laatste jaren erg populair is geworden in Nederland.

 

Een Barista op locatie is iemand die letterlijk alles weet van koffie, een vergelijking met een wijnsommelier is dan ook gepast. Het is dus meer dan alleen een koffiemaker.

De barista weet alles over de espressomachine waar hij/zij mee werkt. Daarnaast kan de barista je ook te vertellen waar de koffie vandaan komt. Maar ook welke melk je het beste kunt gebruiken voor de perfecte cappuccino én wat de invloed is van roasten op de smaak van de koffie. Kortom een absolute expert op het gebied van koffie die zijn of haar passie graag met je deelt.

 

Barista en de liefde voor koffie

Onze barista’s op locatie voegen letterlijk wat extra liefde toe aan de koffie, door een hartje in het melkschuim te maken. Wanneer je tegenwoorden iemand vraagt wat een Barista is krijg je dan ook vaak het antwoord “dat is iemand die van die figuurtjes in de koffie maakt”.

 

Een barista op locatie is een echte vakman

Nu je weet wat een Barista op locatie doet is het goed om te weten dat dit niet enkel door kennis en trainingen komt. Een goede barista op locatie heeft heel wat vlieguren gemaakt, daardoor heeft hij of zij ook veel feeling voor onze koffiebonen en onze espressomachine.

 

Onze Barista’s werken op allerlei soorten evenementen, van bruiloften tot internationale beurzen. Bekijk de pagina over het inhuren van een barista op de website van Bar Company.

 

Je gaat met andere ogen kijken naar het meest gedronken drankje ter wereld. En dit zorgt ervoor dat met een Barista op locatie, jouw evenement onvergetelijk wordt.

 

https://www.barcompany.nl/