Germontis
Image default
Eten en drinken

Koop insecten voor dierenvoeding of humane consumptie bij deze kwekerij

Bent u op zoek naar een insecten kwekerij die insecten kweekt voor zowel dierenvoeding als menselijke consumptie? Dan zit u bij de De Sprinkplank helemaal goed! Dit bedrijf is gespecialiseerd in voedseldieren voor de zakelijke markt. Ze hebben een groothandel in Dongen en van daaruit kweken ze al meer dan 20 jaar verschillende insecten. Ze hebben veel ervaring met de levende diersector. Hierdoor weten ze precies welke eisen er gesteld worden in deze sector en voldoen ze hier uiteraard volledig aan. Daarnaast zijn ze door hun ervaring en expertise in staat om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Of u nu insecten nodig heeft voor diervoeding of voor humane consumptie, deze specialist helpt u verder!

Keuze uit verschillende soorten insecten

Bij De Sprinkplank kunt u terecht voor diverse soorten insecten. Denk hierbij sprinkhanen, meelwormen en krekels. De insecten van deze kwekerij worden als dierenvoeding gebruikt, bijvoorbeeld voor reptielen. Daarnaast wordt het eten van insecten door mensen ook steeds populairder. Daarom kunt u ook bij deze specialist terecht voor insecten die bestemd zijn voor humane consumptie. De feed en food tak van dit bedrijf worden uiteraard goed van elkaar gescheiden. Daarnaast staat De Sprinkplank ingeschreven bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf en voldoen ze aan de strenge eisen om menselijke voeding te mogen produceren.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het kopen van insecten bij deze kwekerij? Bekijk dan hun website. Hier vindt u zowel informatie over insecten voor dierenvoeding als voor menselijk gebruik. Ook kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van De Sprinkplank via de contactgegevens op hun website. Via deze weg kunt u ook een bestelling plaatsen, indien u al weet welke insecten u wilt kopen. De prijzen verschillen per bestelling en zijn dan ook op aanvraag.

https://sprinkplank.nl/