Germontis
Image default
Woning en Tuin

Boobox, voor wie snel en eenvoudig extra opslagruimte in Eindhoven wil huren

Boobox opslagboxen

Verschillende redenen kunnen ertoe leiden dat je tijdelijk je goederen ergens anders moet kunnen onderbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing of verbouwing. Boobox heeft hiervoor een kant-en-klare oplossing bedacht die snel, voordelig en eenvoudig is. Dus als jij mobiele opslagruimte wilt huren in de regio Eindhoven, boek een Boobox.

Boobox is een geheel nieuwe manier van tijdelijke inboedel opslag.

Mobiele boobox opslagboxen worden voor je deur geleverd op een afgesproken datum en tijdstip. Deze box die een inhoud heeft van ongeveer 7.5m³ kan nu door jou gevuld worden. In tegenstelling tot de klassieke verhuisbedrijven, biedt boobox je hiermee het voordeel dat je flink kan besparen op mankracht van medewerkers die dit voor jou zouden doen. Wanneer al je spullen zijn ingeladen, komt onze vrachtwagen je opslagbox ophalen en levert deze af op je nieuwe adres of bij een opslagruimte van Boobox waar de opslagbox in bewaring voor je wordt gehouden.

—–

Omdat de inboedel opslagboxen slechts beperkte afmetingen hebben, hoef je voor de enkele uren van het in- en/of uitladen geen vergunning aan te vragen.

—–

Voordelen van de Boobox opslagboxen

• Het reserveren van je opslagbox doe je makkelijk 24/7 online. Stipt volgens afspraak wordt de box bij jou geleverd en kan het inladen beginnen.

• Bij het reserveren kan je kiezen voor de aankoop van onze verhuisdozen. Deze zijn handig en sterk om een vlotte in- en uitlading te garanderen. Je kan ongeveer 96 van onze dozen kwijt in één enkele box. Voordeel hiervan is dat je ze praktisch kan stapelen en zo dus niet nodeloos ruimte verliest.

• Door het zelf in- en uitladen van de box(en) bespaar je op de kosten van het inhuren van medewerkers van een verhuisbedrijf.

• Heb je niet direct een nieuwe bestemming voor je goederen, dan kan je gebruik maken van opslagruimte Eindhoven van Boobox. Je opslagboxen worden dan veilig bewaard tot ze op de afgesproken datum kunnen geleverd worden.

• Zowel tijdens het transport als tijdens de opslag zijn je goederen verzekerd. Dit geeft jou een extra garantie.

• Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij Boobox rekenen op een professionele dienstverlening en service

 

Welkom bij Boobox

Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en onze diensten aan je voor te stellen. Je kan onmiddellijk van start gaan en het reserveringsformulier op onze site doorsturen. Voor wie nog verdere vragen heeft, advies kan gebruiken omtrent het aantal benodigde opslagboxen of meer informatie wil, staat onze klantendienst telefonisch of via e-mail tijdens de kantooruren voor je klaar.

Aarzel niet en plan vandaag nog je inboedel opslag bij Boobox.

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/opslagruimte-eindhoven/